View RSS feed

BEEHOO!
06 lokakuuta 2007

Huoh, onpas kulunut pitkä aika viimeisestä blogipäivityksestä. Tässä välissä on kuitenkin ehtinyt tapahtua jotain. Ensinnäkin viikko sitten lauantaina eli 29.9. meillä oli Mujusen Salmen agilitykoulutus. Teimme tällä kertaa ratatreenejä, tosin tuli niissä tekniikkaakin ihan kiitettävästi. Suurin oppi oli ehkä lähetykset aitasarjoilla. Esim. kaksi aitaa vierekkäin takaa ja kolmas edestä. Tässä tulee yleensä kielto/pyörimistä. Nyt tajusin, että pitää ottaa hanskaan ns. kutsuhyppynä ja sitten ohjata selvästi seuraavalle aidalle. Mitä olen käynyt treenaamassa näitä itsekseni, näyttäisi opin menneen perille. Hyvä! happy

Liitely on muutenkin vienyt aikaa. Treeniä on tullut tehtyä useampana iltana. Monena iltana tein sovelluksina yhtä Mujusen rataa. Riikka oli tiistaina mukanamme ja pääsi liitämään Taavilla, hyvin meni.

Tokotauko on jatkunut - huoh. Oikeasti motivaatio on ollut nolla, mutta olen nyt ainakin suunnittelemassa jotain saalisleikki-vietti-seuraamiskuviota - kiitos Heinin ohjeiden. wink Kyllä me vielä tästä piristytään!

Vaikka varsinaisesta tokotokosta on taukoiltu, kävimme tänään BH-kokeessa Haapajärvellä Heinin & Oxyn kanssa. Tuomarina oli Veikko Lappalainen. Koiria oli vain kuusi, alunperin piti olla 10 osallistujaa. Arvonnassa saimme numeron kolme ja päädyimme viitasaarelaisen Sirpan & Myy-nahkacollien pariksi. Taavi pääsi ensiksi yksilöliikkeisiin. Hihnassa seuraamista emme olleet harjoitelleet, mutta se meni tilanteeseen nähden hyvin! happy Vapaana seuraaminen oli mielestäni oikein hyvää, vire sopiva. Liikkeestä istumisessa meni maahan! Oma mokahan se oli, liian matala käsky. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ok, vähän ennakoi pysähdystä. Paikallamakuuta jännitin (aina!), mutta eihän se vaikea ollut.

Kaupunkiosuudessa oli collie ja howavart häiriökoirina. Lisäksi olivat polkupyöräilijä, autoilija ja juoksijat häiriöinä. Eipä tämä vaikea ollut! Tottisosuudesta neljä koiraa (howavart, Myy, Oxy ja Taavi) pääsivät kaupunkiosuudelle, ja kaikki menivät läpi BH-kokeen. Hyvä - nyt on tämäkin käyty. happy

Tänään menemme vielä agia treenaamaan ja tietysti kokeilemaan saalisleikkiä palkkaa seuraamisessa. Tämän päivän perusteella meidän seuraamisemme ei taidakaan olla niin huonolla tolalla, kun luulin. Öööh..

Tunnisteet: , ,

2 Kommentit:

Blogger riitta sanoi....

Onnittelut BH:n suorittamisesta! :)))

9:26 ip. 
Anonymous Anonyymi sanoi....

Vau! Onnea BH- suorittamisesta!

11:49 ap. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin