View RSS feed

Vihdoin treenit
01 syyskuuta 2007

Viime päivityksestä on vierähtänyt aikaa, huih. Alkuviikosta treenattiin lähinnä agilitya, eikä tokoa sitten lainkaan. Ratapiirroksia en tällä kertaa jaksanut piirrellä, vähän motivaationpuutetta.

Keskiviikkona oli ohjatut agitreenit kunnon vesisateessa. T sai treenata samalla Oxyn kanssa paikkamakuuta, mikä ei kyllä sujunut aivan ongelmitta. Mokoma kakru yritti nousta istumaan, piti korjata.

Tänään käväistiin päivällä Riikan kanssa kentällä. Treenailin Taavilla agiliitoa (paljon eteenmenoja). Riikkakin treenasi. Hyvin Taavi irtosi aitasarjoilla eteen, vaikkakin yhdessä suora putki + aita-yhdistelmässä jäi pyörimään ja hyppäsi oikeanpuoleisen aidan. Tokoilimmekin vähän kentällä, joten siitä seuraavaksi.

  • Paikkamakuu

Jätin Taavia aina paikoilleen eri kohdissa ja käytin odota-käskyä. Ok. Iltaruualla kotona sama juttu, hyvin meni.

  • Luoksetulon pysäytys

Ensiksi kokeenomainen treeni pitkällä matkalla. Seisomispysähdys oli törkeän huono, maahanmeno sentään parempi.

Agitreenien jälkeen yksi harjoituspysäri. Nyt vapautus narupallolle taakse seisomisesta. Tämä oli hyvä! Pysärimerkkeinä siniset sangot.

  • Ruutu

Aluksi oranssiruutu pysärin jälkeen. Häiriömerkeille T juoksi, mutta nyt kielsin. Kolme kertaa jouduin kieltämään ja menemään lähemmäksi ruutua. Sittenpä T tajusi idean. Otettiin muutamia ruutuunmenoja alustalla ja ilman. Ennen kentältä poislähtöä vielä yksi ruutu ja palkaten narupallolla.

Taaville sopii ruutuun reipas kielto, koska jos T saa tehdä toistoja ilman kieltoja, se todennäköisesti jatkossakin juoksee väärille merkeille. Lopputulos oli siis treenissä jees. Huom! Ei hajuvanoja!

  • Tunnari

Hieno! Riikka teki tunnarin. T meni reippaasti kapuloille ja toi supernopeasti oman.

  • Kaukot

Ensin pidempi sarja, jossa yksi kömmähdys s-m-vaihdossa. Toisella sitten vain m-s-m, joka puhdas. Tästä palkka edestä. Etäisyyttä oli taas jotain 15 m.

Tunnisteet: