View RSS feed

Pilkunviilausta
11 syyskuuta 2007

No niin, blogiakin pitäisi päivittää. wink Eipä tässä paljon päivittämistä ole, mutta pitää nyt sentän vähän katsoa, mitä on tehty. happy

Sunnuntaina treenattiin paikkamakuuta Hannelen & Viski-holskun kanssa agikentällä. Lyhyt paikkamakuu vain. Palkitsin jo maahanmenosta. Koko suoritus oli ok.

Kerkisin tänään treenailla jo aamulla kotipihassa, kun menin kouluun vasta puoli yhteentoista.

  • Luoksetulon pysäytys

Merkkeinä punaiset tötsät ja takapalkkana hytinäapina. Hieno stoppi 1.merkillä --> vapautus taakse.

  • Ruutu

Heti pysärin perään ruutu. Nyt ei ihme kyllä mennyt häiriömerkeille, jotka olivat lähellä, mutta jäi sen sijaan norkoilemaan ruutumerkkien eteen. Otin heti toisen toiston ja nyt meni hienosti ruutuun. Oikosulku? Loppuun sitten läheltä ruutuunmenovahvistuksia eli sitä paikkaa. Alusta on otettava taas käyttöön! Huom! Treeneissä ei hajuvanaa tms.

  • Kaukot

Ainoastaan s-m-s-vaihtoa, joka on mennyt väärin joka kokeessa, siis oikeastaan s-m. Nyt meni hienosti - vain yksi kömmähdys. Tein sekä läheltä että kaukaa.

Tein vielä parit kaukot täydeltä matkalta agikentällä illalla, kun olimme siellä Hannaleen ja Viskin kanssa. Hienosti meni! Jälleen ainoastaan s-m-s.

  • Tunnari

Tein kolme peräkkäin. Vire hyvä, mutta 2. toistolla nosti yhtä väärää. Muuten ok.

Illalla agikentällä kaksi tunnaria, jossa taas toisessa nosti pikkaisen väärää. Muita ongelmia ei ollut, hyvin toi oman. Otin loppuun vielä yhden kapulaetsinnän ruohikossa, ok.


Agikentällä siis kävimme iltalenkin yhteydessä. Sain kokeilla Hanneleen Viskillä agiliitoa - ihanaa. happy Superhauska koira tuo Viski - vauhtia ja luonnetta löytyy. Pitää vain muistaa ohjata kunnolla, ettei rimat tipu. Kiitos Hannelelle koiran lainaamisesta! wink

Tunnisteet:

1 Kommentit:

Blogger riitta sanoi....

Moikka :)

Me ei olla vielä edes kokeessa käyty, saati tulosta saatu, mutta olen jo koittanut järkeillä päässäni, että miten lähteä liikkeelle noiden EVL-liikkeiden kanssa. Ajattelinkin kysäistä, josko sulla olisi jotain ideoita siihen, miten opettaa koiralle merkki?

12:58 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin