View RSS feed

5 & HYL
02 syyskuuta 2007

No niin, liidettiin vaihteeksi. Aamulla lähdimme Miran kanssa ajelemaan shelttiset kyydissämme kohti Jyväskylän agilitykisoja. Matkalla käväistiin Jaanan luona Viitasaarella kahveella.

Ensimmäinen rata oli Anders Virtasen perusrata. Oikein mukava rata mennä. Muuten meni mukavasti, mutta osasinpa ohjata Taaville pyörimiset ennen putkea. Radalla oli kaksi putkea peräkkäin ja sille 2.putkelle sitten ohjasin epäselvästi. Toiseksi sijoituimme, joten kotiin tuomisiksi saimme suklaata, ruusukkeen ja luita (Taavi sanoo "yök").

Katri ja Kassu sijoittuivat perusradalla ensimmäisiksi. Pari voitti 10 virhepisteellä ja samoin K:t voittivat myös hyppyradan. Nollavoitonhan he veivät, mutta valitettavasti eivät nousseet kolmosiin. Olisipa se nolla tullutkin perusradalta.:roll:

Meillä Taavelon kanssa ei mennyt yhtä mainiosti: ohjasin 2.aidan ohi. Taavi siis hyppäsi aidan sitten väärin päin. Plääh, olisi pitänyt ottaa kunnon kutsuhyppynä, eikä kääntää. Myös keppien jälkeen tuli jokin sähläys, mutta eipä se haitannut tuloksen jo ollessa HYL. Positiivista oli keppien sisäänmeno ja hyvä loppusuora. Taavi irtosi upeasti eteen, jei.

Jyväskylästä tulin kotiin Katrin kyydillä, kun Mira jäi vielä kolmosiin. Mira & Kara tekivätkin hienoja tuloksia 3.luokassa: 2 x nollavoitto ja piirinmestaruus. Jee, onnea!

Illalla käväisimme koko perheen voimin lenkillä ja agilitykentällä. Olipas hassunhauskaa tykittää Juusolla agilitya. Hmm.. Parit jippii-kierrokset tuli otettua, mutta aina palasi luokseni. Poitsu otti kontaktit ok (tosin pysähtyi vain keinulla) ja irtosi aidoilla kivasti. Suorilla pitää näyttää kamalan tarkasti suuntaa. Pitäisiköhän alkaa treenata oikeasti tuota karvaturria? happy

Taavi treenaili Juuson liitäessä paikallamakuuta. Kakru nousi kerran istumaan, mutta muuten oli aika jees. Pitää käyttää "odota"-käskyä kokeessakin ja toivoa (ja uskoa), että se vaikka pysyisikin maassa kisoissa.

Tunnisteet:

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

Kyllä niitä menestystä tulee jatkossakin :)! Pitäisi päästä ensi vuonna Virtasen radoille, tykkään niistä tosin paljon. Saa nähdä tuleeko se tänne pohjoiseen..

Ootteko tulossa kisamaa tänne Oulun suunalle jossain välissä?

Upea ulkoasu muuten täällä :)!

3:42 ip. 
Blogger N_ sanoi....

Kyllä Ouluun olisi tarkoitus tulla lokakuun puolella. :o)

5:02 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin