View RSS feed

Zero
24 elokuuta 2007

Motivaatio nimittäin. Tokosta ei ole tullut tällä viikolla paljon mitään. Agility, lenkkeily ja kuntosaleilu ovat olleet hauskempia. Joskus näinkin päin. Tänään taksvärkin ansiosta ei ollut koulua. Aamulla tein taksvärkkijuttuja viemällä äidin leivonnaisia suoramyyntiin ja edelleen yritän poltella levyjä äidille. Taksvärkin kunniaksi tapasin aamulla Jennin, iltapäivällä Katrin agiliitojen merkeissä ja illalla Riikan. Kivaa oli tyttöjen kanssa, tänks. :wink:

Ensiksi selitän vähän agiliidoista. Kentällä oli siis myös Katri & Kassu sekä Katrin kaveri Tiina puolivuotiaan seropiuroksensa Röllin kanssa. Rölli treenasi putkea ja muita alkeita. Suunnittelin pienen ratatreenin, joka sujui itseasiassa ihan ok. Taisi olla liian helppo, kun meni hyvin. Ratapiirros löytyy jälleen albumista.

Sitten tokotukset agikentällä. Häiriöinä Rölli, Kassu sekä Marjaanan koirat, jotka haukkuivat autossa. :wink:

  • Kaukot

Tein yhden sarjan, joka menikin täydellisesti. Rölli treenasi putkea vieressä ja Kassu oli takana. Palkka edestä. Hyvä!

  • Luoksetulon pysähdys

Matka tosi pitkä. Oli epävarma käskyissä, joten ei tehnyt stoppeja kunnolla.

  • Tunnari

Ensin namitunnari, jossa jopa eksyi vähän kauemmas kapuloista. Marjaana käski puuttumaan asiaan. Kävin ohjaamassa Taavin takaisin. Nooh, toi oman. Sama toisella kerralla. Nyt puutuin heti, jos lähti vähänkin kapuloilta. Valitettavasti meni vähän sekaisin ja ei tuonut omaa. Tehtiinpä sitten loppuun eri paikkaan normitunnari ja hienosti meni. :wink: Toivoa on!

Tunnisteet: ,