View RSS feed

Ruutuhössäkkä
12 elokuuta 2007

Iiks, huominen enää lomaa. Mitenköhän sitä osaa koulunpenkille palata istuskelemaan ja opiskelemaan? Onneksi pääsen Lizcolla kouluun, niin ei tarvitse bussia odotella eli lyhyempinä päivinä olen aikaisemmin kotona - luksusta. ihqu

Tänään vietettiin kotipäivää. Aamulla tosin käväistiin agilitykentällä. Ratapiirrosta en tehnyt, koska periaatteessa hyödynsin viimekertaista rataa. A-esteen tosin otin yhteen väliin ja lisäksi tein pikkaisen takaleikkaus/ohjautuvuusharjoituksia. Huomasinpa senkin, että kahden aidan (takaa) jälkeen Taavi meni väärään keppiväliin. Pööh, ei ole tehnyt tuollaista kaameutta aikoihin. Yksinkertaisesti poika kävi niin kuumana, että juksi suoraan kepeille sen kummemmin ajattelematta. Aluksi tein toistoja pienemmällä vauhdilla, jolloin tekniikka parani. Sitten sama täydestä vauhdista (putki, rengas ja aidat ensin). T alkoi keskittyä paremmin, ja pujottelun sisäänmenot menivät lopulta oikein jees. Hyvä!

Agikentältä suuntasimme Hassilaan, jotta T pääsi vilvoittelemaan. Eihän kakru uskaltautunut uimaan, mutta kahlaili kuitenkin. Loppupäivästä ahkeroin Taavin sivujen kanssa (hyvä minä wink) ja illalla lähdettiin autolla kentällä. Satoi hiukan, joten mentiin sitten kaaralla. Treeneissä oli tänään vain Hannele & Viski, mutta hyvää häiriötä sekin.

  • Ruutu

Tein kentälle kaksi ruutua,; toinen sinisistä sangoista, toinen punaisista tötsistä. Siniseen ruutuun meni aika hyvin, mutta punainen tökki. T saattoi lähteä eteenpäin pari metriä ja jumittua siihen. Ihmeellisesti melkeinpä paras liikkeemme on alkanut hajota. angry Voi, voi. Ei kai tähän nyt vain olisi syynä, että olen palkannut aika monta kertaa vihellyksellä + namilla (T tullut luokseni). Eteen meneminen on kai vähän jäänyt. Välillä kyllä vaikutti, ettei T tajua yhtään mitään ruudusta. Ja välillä T taas meni sinne ruutuun. Leluruutu toimi hetken, mutta ei sekään sitten oikein. Olisiko ruutu ollut sittenkin liian vaikea keskellä agiesteitä? Vein ruudun kauemmas ja lähetin agiesteiden luota. Taas samaa "en osaa mennä"-pöhköilyä. Lopulta menin sivuun ja lähetin sieltä ruutun. Ruudussa oli alusta ja palkkasin namilla, mutta juoksimme Taavin kanssa ruutuun ja annoin namin siellä. Tämä x 2 ja sitten lopetettiin. Olisinkohan huomenna viisaampi tämän(kin) liikkeen suhteen? Pööh.

  • Luoksetulon pysäytys

Ensimmäisellä toistolla lähti vähän lössösti, joten tein läpijuoksun (takapalkkana Hämppis). Toinen stopilla (hieno). Sitten vielä läpijuoksu, edelleen alussa vähän lössö vauhti. Myöhemmin otin yhden läpijuoksun, joka oli todella hyvä. Viski teki samalla agia.

  • Tunnari

Varastokapuloilla tein tunnarin. Aluksi olin tehnyt hyppynoudon tunnarikapulla (vinoon heitetty: hyvä!). Tästä oli lähinnä hyötyä, sillä itse tunnari oli hieno. Tarkka haistelu ja oma löytyi helposti. Jei!

  • Kauko-ohjaus

M-s jumitti yhdellä kerralla (ehkä Viskin saalisleikki häiritsi?), mutta muuten hyvä. Kaksi sarjaa tein ja palkat namina edestä. Loppuun vielä ihan läheltä m-s-i x 2: ok.

  • Paikallamakuu

Viskin kanssa 5 ½ min. Viski tosin palkattiin kaksi kertaa ja sitten Hannele vei Viskin keppitreeniin (kunnon häiriöt wink). Taavi oli hiljaa, eikä edes mennyt lonkka-asentoon. Riviinmeno oli myös ok. Jei!

  • Seuraaminen

Käytin makkarapalkkaa ja naksua sekä vinkulelua. Lelussa päänasento menee takakenoksi. Välillä katsoi jalkaan, mutta vire silti aikas hyvä. Ihme kyllä, Viski paransi Taavin suoritusta. Vire nousi pojalla just sopivasti ja teki todella hyvin. Paikallasiirtymisten istumiset ovat nopeutuneet, jei. happy

Tunnisteet:

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

Kiitos! Oli oikein hyvät kisat! Täällä puolestaan näyttää tosi hyvältä - kateellinen olen tämä, teidän uusi ilme on niin pirteä & raikas :) Huoh, osaisipa itsekin jotain niin ei tarvitsisi tyytyä noihin vuodatuksen kökkö-pohjiin.

9:44 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin