View RSS feed

Hyvät tottikset
22 elokuuta 2007

Ooolen väsynyt, joten kirjoitan tänään ainoastaan tokoista, vaikka on liidettykin. Aamulla vain lenkki ja illalla sitten tosiaan kunnon treenit. Oli superkivaa - meni taas myöhään :wink:

Häiriöinä oli agilityn alkeiskurssilaisten lisäksi Oxy ja Dina.

  • Paikkamakuu

Aika oli noin 4 min. Taavi oli Dinan vieressä ja piiloon menimme Heinin auton taakse. Lonkka-asennosta miinusta, muuten ok. Toiset menivät agia vieressä.

  • Ruutu

Leena teki putkea vasten keltaisen ruudun omista merkeistään. T odotti Heinin auton takana. Tämä menikin hyvin ensin. Toisesta suunnasta otettuna ei mennytkään heti ruutuun, vaan lähti seuraamaan hajuvanaa sinne vasemmalle. Heini nauroi, että on Taavi viisas koira. Hmph. No, tätä sitten kaksi toistoa onnistumisilla. Hyvä mieli jäi ruututreenistä.

  • Tunnari

Jälleen Leena avusti laittamalla kapulat ympyrään. Laitoin namipaloja kapuloiden väliin. Olipas hidas tunnari. T kävi jopa vähän kapuloiden sivussa ja kuinka ollakaan, löysi sieltä namuja. Palasi käskystä takaisin kapuloiden luo ja toi oman.

Toinen toisto tehtiin ilman nameja. Oli aivan luksushieno ja upea! Namitekniikka toimii. happy

  • Metalliesine

Lainasin Leenan metalliesinettä. Aluksi laitoin vain maahan "olemaan" ja kappas, T otti heti esineen suuhunsa. Palkkaa tästä. Sitten muiden liitäessä eli agitreenien tauolla leikimme kapulalla ja Taavi oli todella innostunut. Jälleen palkkaa nostamisesta. Hienoa! happy

Tunnisteet: