View RSS feed

Metskua + liidot
15 elokuuta 2007

Kunnon puuhapäivä on ollut tänään. Aamulla tosin alkoi koulu vasta klo 10.50, joten kerkisin tehdä kivan lenkin niitylle aamusumussa. Illalla menimme sitten agikentälle kävellen ja tiukat treenit olivat taas kerran. happy Kiitos Miralle kovasti! Tokoa otimme tänään sen sijaan vähemmän - vain metallia ja tunnaria. Yritän kirjoittaa mahdollisimman ytimekkäästi, sillä pitäisi olla jälleen kerran unten mailla. wink

Kolme ensimmäistä aitaa menivät hyvin ja samoin kaikki kepeille asti, mutta tosiaan ennen keppejä Tee sujahti putkeen. Oma kroppa ei vetänyt tarpeeksi kepeille. Seuraava suorituskerta oli jees. Edelleen tuossa ennen U-putkea olevalla aidalla takaaleikkaus aiheutti pyörähdyksiä. Hmph, sitä takaaleikkausta pitäisi treenata.

Heini ehdotti, että jättäisin ennen U-putkea "täällä"-käskyn kokonaan pois; sanoisin vain "Taavi" ja ohjaisin putkeen. Kokeilin ja toimi paremmin, mutta edelleen pyöri ainakin puolikkaan. Nyt tosin tulimme pituudelta, sillä tämä oli edellinen treeni toisinpäin. Oma ohjaus takkusi tässä muutenkin - jotenkin kankeaa. Hmm... Se takaaleikkaus!


Tokot
  • Tunnari

Tein oman piilottelua aamulla yhden kerran pihalla metsikkönurmikossa. Sama juttu agikentällä pari kertaa alkeisryhmän aikana. Ok - haisteli aika kivasti. happy

  • Metallinouto

Toistot aamu-ja iltaruualla ok, ei kalistellut. Agikentällä alkeisryhmän aikaan vähän empi ja oli ongelmia, mutta nouti sitten sekä kerhon esineen että vanhan oman. Alussa oli epävarma. Onneksi sain innostettua Taavia kalkkunaleikkeleellä eli superpalkalla. Yksi toisto vielä niin, että leikitin Kassua metallilla Taavin silmien edessä ja käskin sitten Taavi noutaa. Hyvä nouto. Palkaksi Katrilta saatua namimakkaraa. happy Nyt pitäisi ottaa löysemmin metskun kanssa.

Tunnisteet: ,