View RSS feed

Kumma putkikulma
08 elokuuta 2007

Helteisen päivän päätteeksi ihania agiliitoja, voih. Päätin olla ahkera ja piirtää agiradan ylös, kun olin niin kiva harjoitus. Kaipa olen vielä puolenkin yön aikaan pirteä ja jaksan sepostaa, mikä meni huonosti ja mikä vähän paremmin.

Piirsin treeneistä ratapiirroksen.Tuollainen hassunhauska pätkä mentiin. Taavi pääsi aloittamaan ainoana mininä. Ensimmäisellä pätkällä kontaktit olivat loistavat, mutta tuo ensimmäisen putken jälkeinen pimeä putkikulma olikin kenkkuli. Nooh, avustusohjauksella meni ok. Räveltämistä vähän oli meno, mutta eipä pahempia virheitä pyörimisten lisäksi tullut.

Reetta & Tico, Katri & Kassu, Hannele & Viski sekä Jukka & Alma menivät välissä. Sen jälkeen pääsimme viilaamaan illan viimeisinä pilkkua eri kohdissa. Otin jo ensimmäisellä kerralla esteet 1. ja 2. kutsuhypyllä. Tarkoituksena oli harjoitella sitä, että esim. kahden aidan takaa kutsuttuna T saa melkoiset vauhdit. Nyt sain sen ohjattua hyvässä linjassa keinulle, eivätkä seuraavat aidatkaan tuottaneet ongelmia. Ennen puomia vedin valssin (tämä hyvä tehdä aika kauas). Puomin kontakti oli hyvä. Pussin jälkeiselle aidalle mentäessä olin myöhässä. Otettiin heti alusta, kun T hyppäsi väärin. Koiran vire nousi, jolloin odottelu kontakteilla oli vaikeampaa. Tiukka asenne kannatti, ja T odotti puomin kontaktilla hyvin. Huom! Edellisellä kerralla namit kontaktin jälkeen maassa, muuten ei palkkaa.

Mielestäni muurille siirtyminen sujui hyvin. Samoin seuraavan aidan ja putken välinen osuus. Putki-käskyn sanoin ajoissa, ja T juoksi putkeen klikkaamatta vartalo-ohjausta. Pimeä putkikulma sujui hienosti (ei sittenkään ongelma). Kepeille heitin ensimmäisellä kerralla, unohdin vedättää. Uudella tyylillä meni ok. Loppupätkä hyvä A:n kontaktia myöten. Pari kertaa vedin viilaten eri asioita. Puomilla ja A:lla saa sanoa "alas asti" ennen Taavin laskeutumista valkoiselle alueelle, mutta eipä tuo haittaa. Kontaktit ovat kuitenkin rauhallisemmat kuin ennen, mikä on tärkeintä.

Kiitos Miralle treeneistä! Taavi teki taas hienosti töitä ja oli hyvin kuulolla, jei. Treenikavereille myös kiitoksia seurasta!

Tunnisteet: