View RSS feed

Köör.
08 elokuuta 2007

Ensinnäkin - N18 omistaa ajokortin. Jag är så glad. Kyllähän se ruottikin vielä taittuu loman loppuvaiheessa. Päivän paras uutinen oli todellakin inssin allekirjoituksella varustetun lappusen saaminen. Illalla ajelin semmoiset 30 km ajokortin omistajana, mutta kiltisti illalla kävelimme agikentälle, koska eihän 3 km ole oikeasti ajamisen arvoinen matka.

Riikka oli mukana agilityssa ja tokossa liikkurina. Kiitos seurasta!

  • Ruutu

Alkeiskurssi oli taas käynnissä. Ei ole todellakaan pariin viikkoon treenattu tässä agihäiriössä, koska jopa ruutuun löytäminen suoralla linjalla oli vaikeaa. T otti kierroksia toisista koirista. Säpistin kaksi kertaa eli tiukasti takaisin sivulle ja siitä uudelleen. Jossain vaiheessa katson tuon koiran kettuilevan, kaikki ei mene epävarmuuden ja liian korkean kriteerin piikkiin. Koira osaa, kun oikeasti viitsii. Yhden pallonheiton jälkeen opportunisti hauva juoksi kiltisti oranssiin tötsäruutuun alustalle ja unohti ne toiset koirat. Lopputulos oli sitten ok.

  • Tunnari

Aluksi agilitaajista poispäin. Epävarmuutta taas, jäi kökkimään kapuloiden luo. Teki sitten haistelut ilman lisäkäskyä ja toi oman. Otin toisen kerran (paikkaa olisi pitänyt vaihtaa) ja toi sitten väärän. Tämä tehtiin agilitaajiin päin. Käskin noutamaan uudelleen, toi oikean. Loppuun vielä uusi tunnari, joka onnistui hienosti. Paikkaa ainakin pitää vaihtaa, jos ottaa enemmän toistoja. Kaipa tästä jäi suht' tyytyväinen olo, kun häiriöitä oli niin paljon.

  • Kaukot

Tekniikka ok, toimivuus myöskin hyvä, vaikka olimme lähellä agilitaajia. Kova pallo takapalkkana toimi hyvin. Lyhyt sarja, pidempi sarja ja lyhyt sarja. S-m-vaihtokin oli ok.

  • Metalliesine

Uusimmalla metalliesineellä tehty nouto sujui kivasti. Palkaksi herkkutikkua. Teimme muuten agilitaajiin päin tämänkin.

Tunnisteet: