View RSS feed

Kouluun ja tunnaripunnaria
14 elokuuta 2007

Kouluun kurvattu ja arki aloitettu. Ihan kivasti alkoi koulu, mutta uusi 6 jaksoa sisältävä lukuvuosi tuntuu vielä vähän vieraalle. Jospa siihen pääsee pian sisälle, kunhan alkaa "oikea" koulunkäynti. Onneksi pääsin tänään aikaisin koulusta, joten suuntasin iltapäivällä lenkille ja treenailemaan.

Illalla käväisin agitreeneissä autolla, kun oli viileämpää. Tokoa tuli harkattua myös vähäsen. Loppuviikko on otettava tokosta rennommin! Pitäisi vain ottaa pikkaisen metallia (kenkkuilee) ja tunnaripiilotuksia.

  • Tunnari

Aluksi 5 kpl vääriä ruohikon viereen ja oikea heinikkoon. Lähetin Taavin kapuloille ja hyvin poika lähti omaa etsimään. Saman tein piilotellen kapuloita pitkin ruohikkoa. Pikkaisen rohkaisin jatkamaan etsimistä, mutta oman löysi. Loppuun oman noutamista ruohikosta pari kertaa. Nytpä malttoi poika haistellakin. Viisaas treeni.

  • Luoksetulon pysäytys

Ensin putkijuoksutusta ja maahanmenostoppeja. Näin ei olekaan ennen tehty, joten aluksi oli vähän epävarmaa. Alkoi kuitenkin sujua. Toimi hyvin myös namipalkalla.

Pysäytyksiä ensin Hämppis-takapalkalla yksi maahanmeno, joka ok. Seisomisstoppi olisi saanut olla nopeampi. Toinen toisto läpijuoksuna.

  • Kaukoja

Parin metrin etäisyydeltä tein vahvistellen tekniikkaa, hyvä!


Illalla kentällä
  • Ruutu

Sinisillä sankomerkeillä keskellä esteitä palkaten repimisellä. Toistoja kolme; ok.

  • Metalliesine

Heini & Oxy tulivat kentälle ja päätin kokeilla metallia. T lähti noutamaan vanhan esineen ok ja toikin, mutta irrotti otteensa sivulletulovaiheessa ennen istahtamista. sad Voih. T ei nostanut sitten enää. Naksutin hampailla koskemisesta, kun en vaihteeksi keksinyt muutakaan. Uudemmalla esineellä hetken kuluttua otettuna sama juttu eli nouti pudottaen palautusvaiheessa. Kylläpä ketutti. Sain kaksi nostoa vahvistettua ja siihen loppui metallitreeni.

Kotipihassa teki saman eli nouti innokkaasti, mutta alkoi päästää irti. Voi, voi. Lähdin sitten neutraalisti sisälle ja palkka (herkkuluu) jäi saamatta. Yritän vielä uudelleen myöhemmin, josko onnistaisi. Omaa syytä tämä on, sillä on typerää ottaa metalli matalavireisellä, treeneistä jo väsyneellä koiralla. Meillä olivat siis agitreenit takana.

  • Tunnarikapulan noutoa

Nurmikosta 2 x nouto Oxyn treenatessa kauempana. Tämä ok.

  • Seuraaminen

Pari paikallakääntymistä vasempaan ja oikeaan. Vahvistin naksulla ja hyvin meni.

Tunnisteet: