View RSS feed

Järki tokossa?
09 elokuuta 2007

Agiliidoista lurittelin niin paljon, että tokopoko sai oman merkinnän. Olen tokotreeniemme kanssa vähän suu auki. En oikein tiedä a) mitä pitäisi treenata ja b) miten pitäisi treenata. Siis pitää treenata, koska mikään ei kuitenkaan ole varmaa, vaan hyvin epävarmaa ja huoh. simmu Tämänpäiväisen perusteella olemme jokseenkin kartalla, mutta eihän tänään edes tehty paljoa.

  • Kauko-ohjaus

Käpyleikkiä lenkillä eli yksi s-vaihto ja kävynheitto. Agikentällä (Tico & Kassu takana häiriönä) pitkältä matkalta pari vaihtoa namilla palkaten. Tämä ihan ok. Illalla agikentällä kaksi sarjaa. Yksi pidempi, jossa ainoastaan i-s meni huonosti. Otin kertauksen ja sujui ok. Nooh, kaipa tyytyväinen olen. Kuumalla ei T ole yleensä mikään hyvä kaukkarikoira, mutta tänäänpä oli.

  • Tunnari

Aamulla pihassa ennen aamuruokaa tunnari, joka sujui hyvin. Samat kapulat otin mukaan kentälle ja tein siellä. T on huono hahmottamaan kapulat. Oikeastaan lähetys onnistuu vain, jos joku käy kapuloiden luona. Hassua, mutta niin se on. Tunnari ok myös kentälle, vaikka häiriöitä ei silloin ollutkaan.


Pohdiskelen huomenna lisää tokojuttuja. Jospa vaikka seuraamistreenistä saisi jotain irti, kun pitäisi sitäkin (perusasennot nopeammiksi, käännökset) treenata.

Tunnisteet: