View RSS feed

Ja taas treenattiin
19 elokuuta 2007

Hee, tokokärpänen puraisi entistä kovemmin, kun ei saatu tulosta ensimmäisestä voittajaluokan kokeesta. Onneksi ei olla ainoita, joille on joskus tullut ainakin yksi VOI0-tulos. Saipahan ainakin treenimotivaatiota ruutuun, paikkamakuuseen (joka edelleen suututtaa..) ja tunnaripunnariin.

Aamupäivällä lenkkeilimme Riikan & Tohvin kanssa, mistä onkin runsaasti kuvia galtsussa. Riikka & Touho muuttivat tänään keskustaan (hirvittävää sad). No, eivätpä kamut kokonaan karkaa, sillä ainakin viikonloppuisin heitä vielä näkee Eliksen kulmilla. Toki Riikkaa näen myös koulussa päivittäin. happy

Lenkkeilyn lisäksi kerkisimme käymään koulun kentällä tokotreeneissä ja illalla väsyksissäni ajelin agikentälle. Otin huvikseni biisonit mukaan ja testailin Juusolla agilitya. Hassun hyvin meni parin vuoden tauon jälkeen. Pitäisikö alkaa treenata karvapalleronkin kanssa? :D Saas nähdä. Jami hyppeli pari aitaa ja Taavi samoin. Enemmän Taavi tosin joutui tekemään paikallaoloa biisoneiden liitäessä. No, treeniä sekin. Myös yksi ruutu otettiin sinisellä merkeillä. Sujui ok.


Tokot koululla
  • Ruutu

T odotti rakennuksen takana, kun tein kentälle ruudun. Huom! Ei hajuvanaa, koska kävelin pois eri kohdasta. happy Kysyin ruutukysymyksen ja suuntasin tällä kertaa kunnolla oman katseeni ruutuun. Ensimmäisellä käskyllä mokoma ei lähtenyt, mutta toisella lähti ja meni hienosti punaiseen tötsäruutuun. Tämän otin kokonaisena palkaten namilla. Toinen toisto suora ruutuunmeno + palkka.

  • Kaukot

Kentällä oli pari lapsukaista häiriönä, muuten suht' rauhallista. Kaukot otin sarjana. Varsin hyvät toistot. Toiseksi sitten lyhyt sarja läheltä. Huom! Tein koemaisilla viiveillä.

  • Tunnari

Ensimmäinen toisto koemaisella käännöksellä, jossa T yritti seurata minua käännökseen. Muistutuksen jälkeen kaikki meni hyvin. Itse suoritus oli välttävä. En oikein tiennyt, koskiko hampailla vierestä väärää vai ei. Törkeästi ei ainakaan koskenut.

Toisen toiston tein namien kanssa eli kapuloiden välissä oli namipaloja. Kestipäs se suoritus kauan. Taavi vähän ihmetteli namusia ja mietti, olisiko niitä lisääkin. Toi sentään oman. Kolmas suoritus samalla metodilla ja taas pohdintaa ja hidasta. Oman toi. En tiedä, onko tämä namimenetelmä sittenkään meidän juttumme. Huoh.

  • Seuraaminen

Tavallaan koemaista, mutta palkiten naksulla ja nameilla käännöksissä ja suorilla. Hyvää!


Ruokakuppitreenit

Päätin orientoitua ja vahvistaa ruokakupin käyttämistä palkkana. Näin ollen ennen iltaruokaa treenattiin koemaisesti. happy

  • Seuraaminen

Ruohikolla tein suht' lyhyen kaavion, sisältäen kuitenkin käännökset ja hitaan kävelyn. Ok.

  • Liikkeestä istuminen

Hieno!

  • Luoksetulon pysäytys

Seisomisstoppi olisi vaihteeksi saanut olla nopeampi. Muuten ok.

  • Ruutu

Ruutu oli valmiina ja vieläpä hyppyesteen takana. Vihreät sangot nurmikolla olivat huonosti erottuvat. Ei toiminut ekalla, vaikka suuntasin katseen ruutua kohti. Menimme lähemmäksi ja sitten toimi. Loppuosa hyvä.

  • Hyppynouto

Painavalla kapulalla; hieno.

  • Tunnari

T löysi oman extranopeasti. Hmm.. Tuuria? Huom! Oman katseen kohdistaminen kapuloihin ennen käskyä toi reippautta!

  • Kaukot

M-i-s-m-i-s-m-sarja. S-m-vaihdossa eteni hiukan, muuten hieno.

  • Summa summarum

Kaukojen jälkeen juostiin syömään. Taavi sai ruokansa raejuustopurkista, joka oli eilen kokeessakin. Positiivista treenissä oli Taavin uskomaton into (hienoa), hyvät siirtymät liikkeestä toiseen ja tarkkuus. Tietysti ruutu harmittaa, mutta se oli todella vaikea. Metallin jätin tahallaan pois, en kuluta sitä. :wink:

Tunnisteet: