View RSS feed

Voih pysäri.
12 heinäkuuta 2007

Töitä enää päivä! Dovile sai tänään sentään vapaapäivän ja vietti aikaa serkkuni kanssa. Olipas tylsää töissä, mutta menipä tuo päivä kuitenkin. Paras juttu oli, kun sain aamulla ajaa Irman kaaralla kujan. Kotiin tullessamme sain ajaa myös ja peruuttaa. Hyvä mine!

Nyt voin, pystyn ja kykenen kirjoittamaan pikkaisen lyhyemmin, joten hyppäilen suoraan treeneihin. Leena & Dina-bortsutyttö olivat tänään kanssamme agikentälle. Kerrassaan makeaa. ;)

  • Ruutu

Häiriömerkkeinä Leenan merkkejä: pysärimerkkeinä noin 7 m päässä keltaiset sangot. Ruudun vasemmalla puolella kolmiomerkkejä, vihreitä merkkejä ja punaisia merkkejä. Ei todellakaan paljon etäisyyttä ruutuun! Ruutumerkit olivat täysin vieraat eli pikkuruiset posliinikipot. Ruutu merkitty nauhalla. Tee juoksi aluksi todella hyvin ruudun läpi. En perkule pysäyttänyt. Toinen toisto ok, hyvät vauhdit. Yhteensä kolme toistoa. Huom! Vain alusta ruudussa, ei lelua. Arvatkaapa, olinko iloinen!

  • Seuraaminen

Purkauduin Leenalle puujalkaongelmastani. Näytin videokuvaakin. Siistiä, tänään jalka toimi, koira toimi ja kaikki toimi. Tein tosin vain käännöksen oikealle, ei paljoa seuraamista siis. Askelsiirtymissä ei edes paljon ääntelyä. Peruuttaminen tehtiin hiljaa, mutta oikea käännös nosti pikkaisen kierroksia. Vasemmalle mennessäni menin ensin eteen. Leena huomautti, joten tein sitten paremmin. Huom! Muista vasenta jalkaa ensin taakse, minkä jälkeen ristiaskel. Kiva, hyvä.

Taavi taukoili, kun Dina treenasi.
  • Luoksetulon pysäytys

Dina oli aivan lähellä merkkejä paikkamakuussa, mikä häiritsi Taavia. Ensin ei oikein tullut (vain ravia..). Läpijuoksulla parempi. Sain jopa ihan ok stopin. Edelleen pientä epävarmuutta, joten loppuun läpijuoksu ja leikit. Stoppeja on otettu liikaa, alkaa ennakoidakin törkeästi. Lisää läpijuoksuja siis. Kiitos Taavi, kun kerrot, mitä on treenattu.

  • Kaukot

Pitihän meidänkin tehdä kaukoja, kun L & D tekivät. Minulla ensimmäinen ist-käsky huono, muuten ok. Edelleen s-m vähän epäpuhdas. Läheltä pikatoistot ja lopetus. Perusvaihdoissa semmoiset 13 m etäisyyttä, Dina parin metrin päässä. Palkaksi palloa. Ollaan vähän edistytty, vaikka tuo s-m vielä pissii. Ainahan jokin pitää mennä pieleen.

  • Metalliesine

Metalli oli viimeinen treenattava. Leenalta saatiin broileripullaa yms. kivaa. Esine oli Leenan metalliesine. Meillä on samanlainen kevyt, mutta uudet hajut ja kylmyys olivat taas uusia juttuja. Dina leikki aluksi Leenan kanssa kapulalla. T odotti makuullaan aivan vieressä. T sai kapulan ja nosti heti --> palkka. Toinen toisto, kun jäi namuja. Vähän kangertelua ehkä alussa, mutta nosti. Kaksikin toistoa on liikaa. Hyvä fiilis jäi silti ja tajuttomat kehut. Siistiä, makeeta ja upeeta. Nyt 2 päivää vapaata metallista. Voi kun malttaisikin, pakko yrittää.


Kiitos Leenalle & Dinalle superhyvästä treeniseurasta! Leenan vinkit olivat jälleen kerran hyviä. ;)

Tunnisteet: