View RSS feed

Unetus-v.
16 heinäkuuta 2007

Jopas olen ollut tänään huonolla tuulella. Ilmeisesti vanheneminen tosiaan ottaa koville. Plääh. Tänään käytiin päivällä kirkolla ja illalla suunnattiin Dovilen ja Jarkon kanssa tokokurssille. T treenasi ennen Miian & Kiusan tuloa - muitapa ei kurssilla sitten ollutkaan. Taaville plussaa tästä päivästä - ihana otus. Piristi minua kovasti.

  • Seuraaminen

Jos vaikka huomenna tekisin paremman analyysin. Nyt voi vain todeta, että olipas täydellistä. Ensin naksuilla lähdöstä, suorasta, yksi suora pelkillä kehuilla, käännökset, pidempi kaavio jne. Nämä siis ensiksi. Lisäksi muiden treenien jälkeen Miian liikkeenohjauksella lähdöistä, pidempi kaavio, 15 askeleen jälkeen jne. palkat. Hyvä Tee! Video on vielä katsomatta.

  • Luoksetulon pysäytys

Kakrupakru taas sekoitti päänsä mokoma, kun piti tehdä kaukopaikasta. Palkkasin seuraamisen ja luoksarin siirtymän namulla. Nooh, pysäristä ei perkule tullut mitään, joten lähempää ja sitten kauempaa läpijuoksuja palkaten. Näköjään vaikkua korvissa.

  • Hyppynouto

Agiesteellä tehtiin. Ensimmäinen oli upea ja hieno. Toisella kiersi, kun oli todella vino. Ohjaus esteellä ja pari noutoa sitten. Kahdesta palkat ja sitten yhdestä kehut vain. Hyvä Tee!

  • Metallinouto

Sain synttärilahjaksi Paulalta kolmenlaisia uusia namusia Taaville. Kunnon koiralahja - ihanaa. T teki Purinan herkkutikkujen voimilla superhyvän metallin. Heh, varasti metallille noin 2 m päähän. Palkkasin ja melkein itkin onnesta. Esineenä vanha metalli. Huimaa - oli niin kuumakin.

  • Paikallamakuu

Iisa treenasi Miian kanssa vieressä. Ei ollut pitkä ja oli mokoma vaihtanut asentonsa kylkiasennoksi. Muuten oikein hyvä.

Tunnisteet: