View RSS feed

Synttärilenkki, treenit ja kika.
10 heinäkuuta 2007

Kello on taas aivan liian paljon, ei näin änkoo. Hassu työpäivä on takana, ja iltakin sujui vallanmainiosti, vaikka taas oli pikkaisen väsytti. Ennen kuutta lähdettiin Dovilen, Taavin, Riikan ja Touhon kanssa koulun kentälle tokotreeneihin. Sitten lenkille niitylle. Taavilla ja Touholla oli älyttömän hauskaa, ja niin oli kyllä meillä kaksijalkaisillakin. Aivan superia! Lenkin päätteeksi menimme Riikan luo synttärikahveelle, kun Riikalla oli eilen synttäripäivä. Kotiin tultiin joskus yhdeksän jälkeen. ;) Enää kolme päivää töitä - jei!

  • Seuraaminen

Aloitimme kentällkä seuraamisella. Riikka naksutteli. Kaikki meni hyvin aluksi. Riikka naksutti heti lähdön jälkeen, parin askeleen päästä, käännöksistä (oikea) jne. Palkka ja sitten matka jatkui. Tosi hyvää seuraamista Taavilta! En ole vielä katsonut videota, mutta fiilis oli paikan päällä hyvä. Touho ei ollut häiriöksi eli T ei välittänyt.

Tunnarin ja Touhon treenin jälkeen oli vuorossa kokeenomainen seuraaminen. Ensin tosin tein käännöksiä paikallaan ihan muuten vain. Olivat ne ihan kohtalaisia muuten, mutta T äänteli vähän. Oma käytös ei näköjään ollut tarpeeksi "coolia". Nooh, loppuun teimme koekaavion. Paikallasiirtymiset olivat alussa, peräti ok. Paikallasiirtymisten jälkeinen seuraaminen oli aluksi ok, mutta sitten alkoi "katson jalkaa"-seuraaminen. Teimme käännöksiä (minä tein taas liian nopeasti!). Kaavion teimme loppuun, mutta T seurasi pöhlösti. Toinen pätkä naksun kanssa, vähän parani. Dovile kiljui minulle kameran takaa, että taas kävelen väärin/hassusti. Siis hän sanoi, että se tosiaan on Taavin huonon seuraamisen syy. Dovile sanoi myös, milloin kävelen hyvin. Silloin T tosiaan menee normaalisti. Mitä oikeasti teen tuon perkuleen puujalkajalan kanssa? En taida mitenkään voida välttää kävelytreenejä - pakko. Käännöksissä on tosiaan paljon parannettavaa - totta kai. Treeniä itselle! Loppuun teimme sitten helpon pätkän ja siitä palkka. Tosin saipa T pöljästä koekaaviostakin palkan. Helkutin jalka, helkutin minä. Masennus.

  • Tunnari

Sain tänään Tuijalta aivan uusia kapuloita. Heti piti testata kentällä, kunnon uhkarohkea olen. Etäisyyttä ei aluksi hirveästi. Ei sitä tainnut olla edes ihan koematkaa. Touho vasemmalla ja Riikka liikkurina. T meni kapuloille vähän puhisten, mutta haisteli kaikki todella tarkkaan (= vieraita hajuja), valitsi sitten oikean ja toi takaisin. Jippii! Vaihdoimme oikean kapulan ja myös kapuloiden järjestystä. Jälleen oikea, tosin nopeammin ja palautuksen aikana vihelsin. Taavi oli upea! Riikkakin oli tosi yllättynyt, miten hyvin T klaarasi tunnarin. Jippii - edes jokin sujuu.

  • Metalliesine

Iltaruualla metallinouto vanhalla esineellä. Hyvä oli. Pihalla siis toisto. Kentällä Touhon ollessa aika lähellä metskunouto vanhalla esineellä. Heti ei nostanut, mutta sitten otin sivulta käskyn kanssa ja ei pöö - T nouti metallin! Okei, etäisyyttä ehkä metri, mutta väliäkö sille. Palkaksi BF:n herkkutikkua, nappulaa ja leikkiä. Siihen loppui treeni - upeaa. Seuraaminen unohtui vähäksi aikaa, kiva.

  • Paikallamakuu

Viisi minuuttia kentällä Touhon vieressä. Dovile otti kuvia kauempana, Riikka kävi palkkaamassa Touhoa, vapautti Touhon ja 4-tie pauhasi takana. Miinuksena pieni äännähdys Riikan palatessa Touhon luo vapauttamaan tätä(eli aika loppuvaiheessa) ja lonkka-asento. Oli vaihtanut lopussa. Ei ollut kyllä mikään törkeä lonkkis. Muuten oikein kiva paikkamakuu. Jeeps.

Tunnisteet: