View RSS feed

Suunta kevyempään?
19 heinäkuuta 2007

Dovile lähtee huomenna, kello on paljon ja ajotunti takana. Surullista, väsyttävää ja masentavaa. Huomenna ei enää host-siskoa, väsymys tulee painamaan, enkä osaa edes ajaa autoa. Onpahan minulla sentään maailman ihanin shelttikakara, ja ainahan on Riikka Eliksellä ihanaisena.

Aamulla herätys liian aikaisin ja ajelemaan autolla. Voih. Edelleen risteykset vaikeita, mutta opitaan. Inssi lähestyy - pelottaa. Hurruuttelen risteyksiin liian nopeasti ja en osaa ennakoida tilanteita tarpeeksi aikaisin. Lupaa muistaa ensi viikolla N, joohan? Olet jo 18-vuotias eli osaa ajatella aivoilla niitä ihmeen risteyksiä. ;)

Päivällä pyörittiin Puttaan keskustassa Riikan, Dovilen ja äidin kanssa. Illalla sitten lenkkeiltiin ja tehtiin minitreenit, joiden jälkeen R tuli vielä meille. Huomenna Jykylään ja Mänttään myös, kun Dovsku lähtee taideleirille. Vanhemmillani on enää aikuinen akka kotona huomisen jälkeen, hullua.

Taavi on vietellyt rentoa päivää ja treenasi vain 5 min kaukotreenit tänään. Seuraamistauko on "aiheuttanut" sen, että T tarjoaa kontaktia enemmän lenkillä ja tykkäilee kulkea vierellä. Taavi taitaa olla näitä koiria, joilla ei kannata liikaa jauhaa ja treenata. Hmph. En oikein tiedä, mitä ajatella. Pitäisikö vain nyt keksittyä agilityn suuntien opettamiseen noin 80 %:sesti ja tehdä vähän tokoa? On todella outoa, kun periaatteessa koira on aika valmis (hullua sanoa..) ja kaipaa kisatreeniä. Muita liikkeitä voi tehdä kisamaisena, mutta seuraamista ei nyt.

Lauantaina on muuten superia: treenataan tokoa ja agilitya. Salme Mujunen tulee kouluttelemaan agilitya ja lisäksi pidetään kerhon porukalla tokot. Ei siis mitään tokotaukoa, mutta muuten kevyemmin otetaan.

  • Kaukot

Lenkin jälkeen koulun kentällä treenit. Riikka otti kuvia kameralla vieressä. T ilmeisesti vähän painostunut, kun ei noussut ensimmäisellä. Läheltä tsempaten (epävarmuus pois). Sitten sainkin onnistumisia oikein mukavasti. Palkkasin kunnon leikeillä. Tein yhden pitkän sarjan, jossa jopa hyvä s-m! Loppuun yhden kerran m-i --> palkka (palloleikit) ja yhden kerran m-i --> palkka (palloleikit). Hyvä mieli jäi loppujen lopuksi. Otetaanko tauko tästäkin?

Tunnisteet: