View RSS feed

The smart dog.
11 heinäkuuta 2007

Pikakirjoitus luvassa. Enää kaksi päivää töitä ja sitten ansaittu (?) loma - jei. Tänään olikin kiukkupäivä, huih. Onneksi Dovilen rautapimujutut jaksavat innostaa. I'm real rautapimu. Yes, that's lovely. Kentälle lähdimme seitsemältä. Liikaa moskiittoja, mutta hyttysmyrkky puri. Katrikin oli kentällä - kunnon enkkutreenit. Agiliidot sujuivat hyvin (alempana) lisää, ja toko myös. Huomenna tulloo Leena & Dina treenikavereiksi - jei. ;)

  • Seuraaminen

En oikeasti ollut kärryllä treenissä. Liian väsynyt kai olin, mutta ei puujalkaseuraamista! Miettikää täyskäännös ja käännös oikeaan olivat hyviä. Ei yhtään huonoa kävelyä tai huonoa seuraamista. Video (katsomatta..) todisteena ja Dovile sanoi, että kävelin hyvin. Alkeiskurssilaiset agiliisivät, mutta T oli keskittynyt omaan suoritukseensa. Hyvä me! Naksulla siis palkkaa, mistä sun sattuu.

  • Tunnari

Padam. Kaksi kertaa tunnari. Kapulat rivissä, alkeiskurssi menossa ja etäisyyttä vähintään 10 m. Ensimmäinen oli liiankin innokas. T siis kopeloi vääriä, mutta oikeahan sieltä tuli. Toinen toisto oli loistava kokonaisuus. Nouto tehtiin treenareita (putkea menivät). T katsoi kerran treenaajia 1.toistokerralla tehden kuitenkin työt loppuun. Hieno koira!

  • Metalliesine

Saldona 1 x nosto vanhalla metallilla ja 1 x nosto kerhon kapulalla. Oikeastaan kerhon kapulalla oli kyseessä mininoutosuoritus. Taavi oli todella hieno! Maksimi tosin on yksi nosto x kapula. Vielä tee suoraan, mutta jatketaan naksuttelua. Loppuun vain hampailla koskeminen + palkka. Huomenna (joo, treenaan) naksuilua ja totaalinen lopetus, kun nostaa. Tänään siis pidettiin tauko ja otettiin vielä toisella esineellä. Palkkana BF-herkkutikkuja. Näköjään parhaita.


Agiliidot

Miralla taas vaihteeksi kenkkuiluja. Jos tulee HYL, niin menolippu valkenee. Hienoa. Katri joutui pihalle (=väärä rata) Kassun kanssa. T pääsi maaliin nollalla! That's nice. Taavi oli hieno, kiva ja ihana. Ei livistellyt hukkaputkiin, vaan meni sinne minne näytin. Ja mikä mahtavinta; satuin näyttämään oikeaan paikkaan. Okei, eivät ne aitasarjan tekniikat olleet mitään luksuksia, mutta hengissä selvittiin. Vauhtia sata lasissa ja huutoa kans. Samapa tuo, antaa huutaa (= tämän päivän ajatus). Oikeastaan ainoa kunnolla pissannut asia olivat kontaktit. Kaikki nättejä ja taavimaisia, mutta ei perkule odotellut kunnolla. Ensimmäisessä treenissä olivat A ja puomi. Puomi ok, A läpi. Koska meni hyvin ensimmäinen treeni, emme tehneet samaa uudelleen. Näin ollen toinen treeni sama rata toisinpäin. Jotenkin odotusnappula ei toiminut, joten passittelin takaisin kontakteille. Palkkailin odotteluista.

Kamalan epäselvää, kun ei ole hemputti ratapiirrosta. Jotain jäi silti mieleen. Valssit sujuivat tänään oikeastaan kaikki hyvin (ihme ja kumma!). Putkeenlähetykset olivat aika hyviä, mitä nyt tuplaputki (kaksi peräkkäin: toinen A-esteen alla) oli vähän vaikea toisella kerralla. Takaaleikkausta kokeilin kolmen aidan sarjaa ennen. Aita, aita (suoraan) ja takaa vasemmalle aidalle. 1. aitaa ennen takaaleikkaus ja heti ennen 2. aitaa takaaleikkaus. Tämä toimi raketilla paremmin kuin valssit - ehti paremmin.

Joo ja sitten se ns. odotusongelma puomeilla. Puomi on ollut liian kauan samalla puolella, joten T ei ole tajunnut, että voin mennä 100 lasissa vauhdissa toiselta puolelta puomia. Sama juttu oli A-esteen kanssa. Näin ollen kiihdytys sata lasiin ja kontaktien tekemistä molemmilta puolilta. Pitää vain jaksaa luukuttaa ja palkata odottamiset kontakteilta. Harmi vain, että saatan vetää Taavin mukaani kontaktilta kropankielelläni "vahingossa".

Taavi starttaa muuten 4 starttia 4.-5.8. Pihtiputaalla. Minä starttaan vain kolme, koska Mira menee yhden. Kyllä, luovutan Taavin "pois." Hitsit, nyt nukkumaan. Olen hullu rautapimu, joka piristyy, kun treenaa.

Lisätty 12.7.
Hienoa - unohdin kokonaan kauko-ohjauksen eilisestä merkinnästä. Tätä en saanut videolle, mutta olin todella tyytyväinen Taaviin. Ensimmäiset vaihdot niin, että Kassu oli takana noin 2 m päässä. Pallo kanssa takapalkkana, pehmo tällä kertaa. M-s-vaihdossa pitää ensimmäisessä pitkältä matkalta otetussa olla käsimerkki, muissa suullinen riittää. Toiseen suuntaankin tehtiin ja enemmän lyhyttä sarjaa. Yhteensä vain kolme sarjaa, joista 1.sarja pitkä. Ainoastaan s-m-vaihdossa pikkuliikahdus, ei täysi hissi. Sitä sitten lähempää vahvistaen yksi toisto. Lopputulos hyvä.

Tunnisteet: ,