View RSS feed

Rättiväsynyt
05 heinäkuuta 2007

Hullu se on, kun ei lepää - tiedetään. Olen vain niin huono lepäämään ja loikoilemaan. Okei, voi sitä loikoilla hetken lukien autojen myynti-ilmoituksia tai Canista. Tänään on kuitenkin painettu taas menemään. Töissä ei väsyttänyt kamalasti, mutta illalla iski väsy. Pyörälenkki Taavin kanssa meni vielä reippaasti ja tokotreeneihinkin lähdin ihan innolla. Kentällä kuitenkin iski puoli uupumus. Jee, osasin silti treenata hermostumatta, vaikka ainahan se Taaviin vähän vaikuttaa, kun väsymystä on vaikea peitellä. ;)

Pyörälenkin lomassa käväistiin agiliitämässä. Tehtiin Finnish Open SM-radan yhtä valssikohtaa, siis tämä siitä toisinpäin mentävästä radasta. Aluksi suora aita, vino aita, seuraava aita ja kaarros putkeen, minkä jälkeen mäkelät. Seläntakaaotto sujui jees. Mira opettikin sen hyvin eilen. Valssit olivat liian hitaita tähän väliin. Toinen treenattava oli puomin jälkeinen takaa hypättävä aita, jonka jälkeen minun piti valssata. Edelleen tein valssin liian lähelle aitaa, mutta sentään kolmannella kerralla onnistui, ja T saa tarpeeksi tilaa. Sitte kottiin.


Tokotreenit koulun kentällä

Koulussa oli ilmeisesti jokin kokous, kun oli niin paljon autoja paikalla.

  • Metalliesine

Aloitettiin metallilla. Naks + makkaranpala, kun T koski hampailla kerhon kapulaa. Tätä kaksi sarjaa ja kaikki hyvin. Nostaminen on vielä liian vaikeaa. Huom! T kiinnostunut kapulasta, ei "masentunut".

Toinen sarja muiden liikkeiden päätteeksi. T nosti uudemman oman kapulan ja yritti pari kertaa vanhempaa omaa, mutta ei sitten kuitenkaan. Jos vaati nostamista, vahvistetiheys kärsi, joten otin vain hampailla koskemista. Hyvä mieli tuli treenistä. Kyllä se tästä.

  • Seuraaminen

Nyt oli jo uni simmussa. Käytin Taavin kentän ulkopuolella ja innostin. "Kehään" meno meni ok. Minulla alkoi taas jalka krampata (jes - syy Taavin "katson jalkaa"-seuraamiseen löytyi!), mitä ei ole pariin päivään tapahtunut. Kun T katsoo jalkaa, se alkaa seurata vasemman jalkani outoa taakse heivaavaa liikettä, joka ei todellakaan ole normaalikävelyyni liittyvää. Yritin reipastuttaa jalkani, jolloin Taavikin teki oikein. Yllärinä palkka vauhdista, kun seurasi kunnolla. Tämä rentoutti touhoa, ja T yritti kaikin keinoin seurata kunnolla. Minulla välillä jalka kramppasi, mutta T paranti, kun sai palkkaa (kehuja + vapautus tai kehut + nami + vapautus). Tuija antoi hyviä vinkkejä siihen, että jonkun tarvitsi naksutella Taavia onnistumisista --> minä voisin keskittyä omaan kävelyyni, ei tarvitsisi miettiä Taavin katsetta, ja T saisi yllätyspalkat. Pyydetään Dovilea apuun. Nooh, tällainen treeni tänään. Ihan hyvä fiilis, kun tajusi itse mokailevansa oikein täpöllä.

  • Ruutu

Punaiset sangot olivat häiriömerkkeinä. Ruutuja oli kaksi vastakkain, tosin väliä reilusti, koska ruudut olivat kentän eri päissä. Ensin siniseen ruutuun. T ei katsonutkaan häiriömerkkejä. Merkit olivat tosin aika kaukana, mutta kuitenkin. Ruutuunlähetyksen tein vinosti. Ruudussa oli alusta. Palkaksi Lepakkoleikit. Seuraavaksi toiseen ruutuun eli oranssista kolmioista tehtyihin. Kolmiot ovat vaikeita. En millään olisi arvannut, että T pysähtyy metalliesineiden luokse matkalla. Ööh, oudot ruutumerkit. Vein lelun ruutuun, T lähti kauempaa, meni ruutuun ja tästä leikit palkaksi. Toinen lähetys ilman lelua ruudussa ja meni tosi hienosti. Oransseilla täytyy ottaa joko läheltä alustan kanssa tai leluruutua. Näköjään ne ovat vaikeimmat merkit kentällä.


Muita ei sitten kentällä otettu. Olin väsynyt, enkä halunnut siten kokeilla pysäriä tai kaukoja. Hyvä niin - ei väsyneenä pidä treenata.

Tunnisteet: ,

1 Kommentit:

Blogger Lotta sanoi....

Ilmoittelen sitten kun joskus iltapäivällä koe on ohi, me kierrämme eri kehissä luokkien mukaan jaetuissa ryhmissä -> kestää kaaaauan. ;) Mutta helpompi, kun voi viritellä koiraa välissä tuleviin liikkeisiin.

Rentouttavaa mökkeilyä ja menestystä agirotuun! <3

6:53 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin