View RSS feed

Rautapimu ja foxy
09 heinäkuuta 2007

Dovile on oppinut suomea: rautapimu, terve ja kurkuja. Ja minä olen oppinut sanomaan rautapimu liettuaksi: geleziné (pitäisi olla z:n päällä viiva) mergaité. That's lovely. Edelleenkin voin vain sanoa, että Dovile on kiva tyyppi. Töissä hänellä oli ehkä vähän tylsää, mutta huomenna Dee ottaa Harry Potter-kirjan mukaansa. Onpahan ainakin lukemista. Enää neljä työpäivää jäljellä, joten eiköhän kestetä.

Tänään kävimme illalla lenkillä ja treeneissä Taavin kanssa. Lenkki meni mukavasti. Puhuttiin kaikenlaista ja taas naurettiin enemmän kuin laki sallii. Olen tainnut viimeksi nauraa noin paljon bestikseni kanssa vuosia sitten. Hullu mikä hullu. Huomenna on taas työpäivä eli nyt on aika kerrata treenit. ;)

  • Seuraaminen

That isn't lovely. Taas sitä hemputin "katson jalkaa"-seuraamista. Dovile kuvasi videolle ja kyllähän se syy minussa on. Vasen jalka oli puujalka, aivan erilainen kuin oikea jalka. Se jää taakse suorana, ja T näin ollen seuraa jalan liikettä - varsin loogista. Lyhyemmät pätkät menivät paremmin ja loppuun sain onnistumisen, mutta li vähän pöljää hommaa. Huomenna Riikka naksuttelee, Dovile kuvaa, ja minä kävelen. Näin me teemme. Namit T saa suustani, ja tietysti minun täytyy muistaa katsoa suoraan eteenpäin. Riikka tsekkaa koiran, joten minun ei tarvitse huolehtia.

  • Luoksetulon pysäytys

Aloitusmaahanmeno ei ollut kunnollinen. Korjailin kaksi kertaa. Takana farkkulelu. Stoppimerkkeinä olivat siniset sangot. Ensimmäisellä kerralla 1.käsky ei toiminut - sanoin ihan väärällä äänenpainolla. Toinen käsky tuli normaalisti. Seisomisesta vapautus taakse ja oi että, olipa mainio stoppi. Toinen toistokerta meni vielä paremmin, kun maahanmeno oli ok (siis alussa) ja stoppi tosi hyvä. Hyvä Tee!

  • Ruutu

T haki ensin Lepakon ruudusta. Ruutuna olivat oranssit kolmiot, eivätkä pysärimerkit olleet kaukana. Sitten ruutuun kerran stopilla ja maahanmenolla. Hyvä! Viimeinen kerta suora ruutuunmeno ja leikit palkaksi. Lopuksi ruutuun leikkimään. Todella hyvät toistot!

  • Metalliesine

Ruudun jälkeen pikkutauko ja sitten metallia kentällä. Ensin oli vähän haluton, mutta otti kohta hampailla kiinni metallista. Tästä vihellys (naksutin jäi kotiin) ja palkaksi Best Friendin herkkutikkua. Toisella kerralla otti suuhunsa, siis nosti ja lähti tuomaan. Tästä heti vihellys ja paljon herkkutikkua + superkehut. Siihen loppui treeni - jes! Esineenä oli vieläpä kerhon kapula, joten saan olla tyytyväinen.

  • Kaukot

Taas taukoa metallin jälkeen. Vielä kaukoja pitkältä etäisyydeltä pitkä sarja. S-i-vaihdossa kämmi. Oma käsimerkki/suullinen käsky huono (sana liian lyhyt tai jotain), joten T meni maahan. Uudestaan ja teki hyvin. Kehuin, jatkoin sarjan loppuun ja vapautus taakse Pampulan luo. Viimeisessä sarjassa vain m-s-i ja palkka. Hienoa Tee!


Taavi teki tänään ihan hyvin, mutta oli lenkillä vähän väsynyt. Kenties johtuu huonosta säästäkin, ainakin minuun säät vaikuttavat aika paljon. Seuraaminen harmittaa aina ja ikuisesti. Jospa se huomenna korjaantuisi, kun tytöt auttavat oikein kunnolla. Tänään tuli palkkaa liian harvoin, sillä en halunnut palkita jalkaa tölläämisestä. Siinähän se into laski molemmilta. Huomenna paremmin.

Tunnisteet: