View RSS feed

Piupaut lauantaina
14 heinäkuuta 2007

Jee - sain nukkua pidempään. Eipä Taavillakaan kiire ylös ollut, ihmeen väsynyt on ollut kakara koko päivän. Päivällä piti olla tokokurssi, mutta vettä tuli kaatamalla, eikä oikein kukaan olisi päässyt tulemaan paikalle. Näin ollen ei lähdetty Dovskun ja Teen kanssa kentälle, vaan menimme Mäntypirtille juttelemaan kulttuuripäeväjärkkäilijöiden kanssa, vitsailtiin serkkuni Jarkon ja Riikan veljen Jarin kanssa. Äidin "mies" Uolevi kysäisi, miten Tee voikin olla noin tottelevainen. Miua lähinnä nauratti ja sanoi, että pienestä asti on vain kaikki opeteltu. Mäntypirttivierailuiden jälkeen menimme sitten lenkille niitylle.

Vielä illemmalla treenit koulun kentällä. Tee pääsi areenalle ruuan jälkeen, siis kotona oli jo syöty. Kentällä Dovile, 4-tie vieressä (olipas yllätys..) ja pari tyttöstä keinumassa koulun pihalla. Heh, eipä T huomannut tyttöjä ollenkaan.

  • Seuraaminen

Testailin Mäntypirtin pihalla jo. Menikin hyvällä sykkeellä, vaikka paikalla oli autoja, ihmisiä jne. Ruohopohjalla teki kunnon seuraamisen käännöksiä myöten. Palkaksi kehuja ja sitten pieni pätkä ja palkat. Kivaa.

Kentällä ruudun jälkeen pätkää, mutta ei ollut hyvä alku. Alku oli pikkaisen vaisu. Kerrankin kävelin ihan ok; Taavilla silti vire alhaalla. Alussa parempi, sitten lässähti. Kyllähän se seurasi ok, mutta ei tarpeeksi hyvin. Pätkä silti loppuun ja palkat ulkopuolella. Otin uudestaan ja samalla taktiikalla. Keksin keksin. Innostin Taavia kentän ulkopuolella, otin ruudun ja sitten "muka" laitoin namun suuhun. Nooh, hulluinta tässä hommassa taas vaihteeksi on se, että videolla T näyttää katsovan minua koko ajan silmiin. Kävelyni oli hyvää, T katsoi nätisti ja kaikki aikas ok. Paikka edelleen edessä ja käännöksissä omat mokat, mutta muuten kivasti. Ja silloin paikan päällä olin aivan masis. Hmph.

Unohdin alussa kertoa sen, että keksin keksin aamulla kontaktikävelyissä. Minun pitää kävellä pitkällä askeleella. Lähdöt ovat 50 % parempia, kun ensimmäinen askel on pitkä. Ja normikävelyni on pitkäaskelista, töpöttelen aivan turhaan Taavin kanssa. Kiva oivallus.

Palkkailin seuraavaksi lyhyempiä pätkiä: palkkaa suusta. Taaville jo riitti, että muka laitoin namin suuhun ja palkkailin kentän ulkopuolella. Taavi virkistyi enemmän ja teki pitempää pätkääkin kivasti. Hmph. Luulenpa, että tässä nyt muutamia ns. pöljiä ongelmia.

  • Pitkä pätkä Taavista tylsempi/arvaa treenin olevan pidempi/tulee epävarmaksi jne.
  • Oma kävelyni pidemmillä pätkillä hankalaa.

Ratkaisuja

  • Palkataan koetreenissä seuraaminen vaikka niin, että alkuun pätkä ja palkka. Sitten pidempi, ei palkaten jne. Siirtymien välillä palkat (seuraamistakkuilussa unohtuivat).
  • Naksua! Toimii Taavilla hyvin! Helppo pakata eri kohdissa.
  • Vaihtelua treeniin!
  • Namit suusta!
  • Käännöstreenit erikseen!
  • Ruutu

Okei, ensin otettiin ruutu vihreillä tötsillä. Sivulletulo vähän hidas, muuten ok. Alusta oli keskellä ruutua. Periaatteessa muilta osin olikin sitten koejuttu. Palkaksi jeessit.

Toinen toisto lyhyen seurauspätkän jälkeen (=seuraamishäppeningin päätteeksi). Nyt oli todella jees!

  • Kaukot

Seuraamisen jälkeen kaukot. Olipas kivat, vaikka miniliikkuminen tuli siinä s-m-vaihdossa. Toinen s-m sarjassa olikin ok. Tämän jälkeen syömään namusia treenirepulle.

Palkkaamattomuustreenien päätteeksi hassunhauskat vaihdot pehmopallolla. Suht' lyhyt sarja ja meni hyvin.


Sisällä leikittiin aamukaukot ennen ruokaa, ja metalli ennen luun saamista. Ei lasketa.

Palkkaamattomuustreeneistäkin selvittiin. Kannattaa nyt vain jatkossa tehdä vaihtelevia seuraamisjuttuja palkkaamattomuustreenien yhteydessä: vahvistetaan varmuutta naksulla jne. Esim. 3-5 pätkää, joista yksi pidempi, vaihdellen eri osa-alueita. Palkkoja vaihdellen ja sitten seuraavaan liikkeeseen. Siirtymiä myös palkattava.

Tunnisteet: