View RSS feed

Naksutellen taistoon
04 heinäkuuta 2007

Väsynyt ja iloinen. Aamulla klo 6.20 lähtö Jyväskylään, väsytti. Autossa torkuin pikkaisen. Sitten töihin, kunhan kotiuduttiin Jyväskylästä. Kotiin pääsin tietysti neljän jälkeen. Treeneihin lähdettiin seitsemältä ja puoli kymmenen maissa olimme kotona. Kiirus päivä, mutta hauskaa oli! ;)


Tokotreenit agilitykentällä
  • Metalliesine

Voi ihmeen kesät! Metalli sujui hyvin. Otin kolmen sarjoissa alkeiskurssin aikaan eri kapuloilla. Oman uudemman T jopa toi oma-aloitteisesti. Aluksi kriteerinä koskeminen, mutta T koski jopa hampailla! Palkkana kalkkunamakkaraa ja tavallista makkaraa. Upeaa keskittymistä pikkujätkältä.

Kassun ja Katrin agilitatessa otin yhden sarjan vanhalla metallilla. T pikkuruinen liikutti sitä hampaillaan, tästä naksua ja namia. ;) Älyttömän hyvä fiilis! Olin todella tyytyväinen kakruun.

  • Luoksetulon pysäytys

Punaiset pikkusangot olivat merkkeinä. Alkeiskurssi menossa ja Kakara teki todella hyvä suorituksen. Takapalkkana farkkulelu, jolla T ei tosin innostunut lopuksi leikkimään. Stoppi oli todella hyvä! Jee!

  • Ruutu

Punaiset sangot olivat häiriömerkkeinä. Olisi pitänyt tehdä leluruutu, mutta unohtui. Ruutua lähellä oleva merkki Taavia puoleensa. Otettiin ruutu siis luoksetulon jälkeen. Lähempää ok. Merkkeinä olivat punaiset tötsät. Alkeiskurssi oli menossa edelleen.

  • Kauko-ohjaus

Aluksi m-s pitkältä matkalta, palkkana pehmopallo takana. Alkeiskurssilaiset tekivät keppitreeniä Taavin oikealla puolella. Sitten vaihdoimme paikkaa niin, että T oli suoraan agilitaajiin päin. Ensin m-s. Palkaksi pallo. Loppuun m-s-i ja palkaksi pallo. Kaikki puhtaita ja varmoja vaihtoja!

  • Seuraaminen

Muiden treenien päätteeksi ennen agiliitoja paikallasiirtymiset. T oli hiljaa ja minä rauhallinen. Agiliitäjät menivät pussia vieressä. Hieno Tee!


Agiliidot

Mira piti treenit. Finnish Open SM-rata mentiin oikeinpäin ja "väärinpäin". Pari kämmiä omista myöhäilyistä johtuen, mutta T teki täysillä. Treenaamassa olivat lisäksemme Katri & Kassu, Hanna & Luna, Hannele & Viski sekä Reetta & Tico. Taavilla hienot kontaktit tänään, eikä edes huutanut, kun muut menivät. Okei, pari äännähdystä, mutta muuten ok. T huuti agiliitäessään innosta ja siitä, että ohjasin välillä epäselvästi. Eipä se huutoa menoa haitannut - tosi jees treenit. Kiitos Mira! Nyt ei jaksa enempää kommentoida, kun väsy painaa liikaa.

Tunnisteet: ,