View RSS feed

N 18
17 heinäkuuta 2007

Täysi-ikäinen, vanha ja raihnainen. Aamulla ei ollut edes paha olo herätä viisaana vanhuksena, vaan ihan reippaana lähdin autokouluun. Teoriakoe meni läpi - inssiinkään ei ole enää kovin pitkä aikaa. Nopeutta alas risteyksiin mentäessä, niin jospahan kaikki menisi ihan okei.

Illalla tapeltiin DVD:n poltto-ohjelman kanssa. Huh, onneksi Jarkko osasi hjälpata. Nooh, lenkille ja treeneihin päästiin lähtemään vasta joskus kahdeksan jälkeen. Kivaa oli kuitenkin synttäreiden kunniaksi treenailla. Eipä mulla mitään synttäreitä ollut - ei todellakaan. Kaksi kakkua, iskän kaveri Kari kahvilla iltamassa (muissa merkeissä), Jarkko ja Dovsku. Heeh. Huomenna nähdään Riikkaa. Kiitos kaikille muistaneille - kortteja tuli paljon ja tekstareita myös.

Koulun kentällä ennen iltalenkkiä
  • Luoksetulon pysäytys

Kentän vieressä (oikeastaan kentällä) kaksi pikkutyttöä yleisönä. Kentän vasemmassa laidassa kolmiomerkit pysärimerkkeinä. Ensiksi 4-tielle päin toisto, jossa pysäytys oli kaamea. Toisella pysähtyi vasta. Taakse vapautus. Toinen samasta suunnasta oli jo parempi. Tein lopuksi ennen kotiinlähtöä vielä yhden 4-tieltä päin ja se oli paras. Ei mikään superhyvä, mutta ehkä 8. Hmm.. Tätä ne läpijuoksut teettää.

  • Kaukot

Pysäristä T sai takapalkan ja sitten siirryimme kaukoihin. Palkkaa siirtymästä. Sitten kaukoja, takana pehmopalkka. M-i-vaihdossa menikin seisomaan ja s-i-vaihdossa maahan. Istuminen oli siis vaikeaa. Läheltä toistoja ensimmäisessä sarjassa. Palkkaa --> vahvistui.

Seuraamisen ja metallin päätteeksi vielä liikkeenohjauksella. Jarkko takana liikkurina. Tehtiin yhteensä kuusi vaihtoa koeväleillä. Kaikki puhtaat = 10! Loppuun vielä m-s-i ja palkka tästä. Tuosta pitkästä vapautus ja namipalkka minulta. Hyvät kaukot - kahden päivän tauko vain näyttää aiheuttavan unohduksia.

  • Seuraaminen

Näköjään luoksetulon ja kaukojen jälkeinen leikki nosti vireen optimaaliselle tasolle. Naksua ensin lähdöstä, sitten pitkä suora (naksua), pidempi pätkä kolmella käännöksellä ja loppuun käännöspätkä palkiten vasen käännös. Hyvä kontakti - kaikki upeaa! Tällainen itseluottamus ja vire tarvitaan. Hmm... Leikkiä, pyörityksiä, kannustusta? Tyytyväinen olin. Huom! Lähtöjä myös perusasennosta, ei vain kontaktikävelynä.

  • Metalliesine

Historiaa! Kokonainen metallinouto kerhon kapulalla. Matkaa ehkä 5-7 m. Taavi reipas ja hieno. Palkaksi herkkutikkuja ja superkehut. Laitoin metallin nurmelle odottamaan, niin eiköhän Taavi napannut esineen ja tuonut minulle. Palkaksi taas herkkutikkua... Aina sitä ihmetyttää. Kiitos ihanasta synttärilahjasta Tee!

Tunnisteet:

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

AAA, miehän sanoin, että mie unohan, hittohemmetti! Mutta isosti onnea täysi-ikäiselle näin myöhässä ja superisti onnea teoriakokeen läpäsystä! Hurjasti tsemppiä vaan inssiin :)

-Iida, Hukka ja Duo.

11:52 ap. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin