View RSS feed

Mökkikuulumiset pikana
07 heinäkuuta 2007

Tultiin käymään pikaisesti kotona - äidin piti kerätä mansikat. Dovile saapui tänä aamuna klo 8. Oikein kiva tyttö on, olemme vain nyt molemmat liian väsyneitä tekemään yhtään mitään. Kertaan nopeasti treenit, sitten takaisin mökille.

Perjantai 6.7.
  • Metalliesine

Iltaruualla kerhon kapulalla yksi nouto mökin pihalla + vapautus ruokakupille. Jees.

  • Seuraaminen

Iskä naksutteli illalla lenkin jälkeen. Ensimmäisessä aina suoraan ylös katsomisesta, sitten lähdöistä ja loppuun otettiin vielä rinkikävelyä eli käännöksiä oikealle. Jees, hyvin meni. Taavin paikka ja kontakti olivat hyviä.

  • Kaukot

Pallon voimin 20 metrin etäisyydeltä vaihdot. M-s-vaihdossa (ensimmäinen) liikkui eteen hiukan, minulla huono käsimerkki. Otettiin uudestaan ja tehtiin kaksi vaihtosarjaa (ensimmäinen pidempi, toinen lyhyempi). Kaikki jees ja pallot molemmista palkaksi.

Lauantai 7.7.
  • Metalliesine

Aamuruualla yksi nouto kerhon kapulalla mökin pihakäytävällä. Olipas nopea pitkältä matkalta.

Iltapäivällä mökin pihalla naksutteluja vanhalla metallilla. Kerran nosti. Jackpot oli vähän vajaavainen. Toisia nostoja ei tullut, vain hampaisiin koskemista. Jos vaadin nostamista, meni vahvistetiheys liian alhaiseksi. Ensi kerralla hampaisiin koskemisesta naks ja muista jackpot. Palkkana makkaraleikettä. Sarjoja ennen muita treenejä yksi ja toinen muiden jälkeen.

  • Ruutu

Mökin pihalla. Häiriömerkkeinä punaiset sangot ensiksi. T nouti Lepakon ruudusta eli hyvä. Toinen ja kolmas ilman Lepakkoa. Lisäsin häiriömerkkejä, tällä kertaa keltaiset sangot. Suoraan ruutun meni, vaikkakin hakeutui vasemmalle. Näin ollen alustalla toisto. Hyvä oli, pallo palkaksi ja treeni loppui.

  • Kaukot

Hiekkamontulla olimme Dovilen ja Taavin kanssa. Häiriöinä hiekka-autoja. Noin 20 m etäisyyttä. Taas m-s oli vähän huono. Ilmeisesti vire liian kova, jolloin pitäisi sanoa vain suullinen käsky. Kun sanoin muut nousut, enkä näyttänyt käsimerkkiä, meni hyvin. Tein ensin pitemmän sarjan ja sitten lyhyemmän. Puhtaita kaikki, wow. Palkaksi palloa.

  • Luoksetulon pysäytys

Yksi stoppi hiekkamontulla kaukojen jälkeen. Lähti tulemaan juuri hyvällä vauhdilla. Stopista vapautus pallolle taakse. Tosi hyvä! Taavilla oli muutenkin hauskaa, kun veti rundia ympäriinsä hiekkamontulla.

Tunnisteet: