View RSS feed

The last working day ja liidot
13 heinäkuuta 2007

Pihhii - loma alkoi! Työt on tehty. Dovile oli tänään töissä mukana. Jouduimme tosin lähtemään aikaisemmin työpaikalta, kun iskällä oli asiakastapaaminen. Nooh, aika tylsä päivä oli. Takanapäin kuitenkin ovat työt, joten fiilis on hyvä.

Puoli kuuden maissa lähdimme jälleen kerran treininkiplänille. Riikan saimme mukaan. Halusin keskittyä unholalajiimme eli agilityyn.


Agiliidot

Riikka pääsi kuvaamaan. Katri ja Mira olivat käyneet eilen treenaamassa, joten varsin mukava pikkurata oli valmiita. Päätin hioa kontakteja. Ensin kolmen hypyn (eivät suorassa linjassa) jälkeen A-este. Odottelu oli taas vaikeaa, palautin kontaktille, kehuin ja otin alusta. Toisella kerralla livisti hiukan, mutta kolmannella jo pysyi. Tietysti paljon kehuja, kun odotteli nätisti, vaikka juoksin itse ympäriinsä.

Puomilla tarvitsi palauttaa vain kerran. Tein pikkuharjoituksia, joissa sain käyttää haltuunottoja (=luksuksia) yms. Itse tietenkään en loistanut koko ajan, mutta välillä silti tuntui, että olenpas oppinut ohjaamaan. Vaikeissakin kulmissa T kääntyi käskyn kuultuaan ja oli koko ajan kuulolla. Eipä edes haukkunut paljon. Tein vain yhden pyöritysharjoituksen ilman suunnittelua, muuten kaikki suunniteltuja. Uskalsin ottaa esim. putkilla riskejä, tehdä takaaottoja ja jopa mäkelät - vieläpä onnistuneesti.

Vinolta muurilta suoraan kepeillemeno oli aikas pirullinen yhdessä pätkässä. T veti kakkosvälistä. Ihmeellisesti keksin tehdä kolmannella kerralla "heittoliikkeen" keppien suuntaan ja T lensi suoraan ensimmäiseen väliin. Näyttää kivalta videolta katsottuna. Oli mukava huomata, että kontaktikin alkoivat toimia, siis se odottelu. Keinu meni myös ok. Ja minuun iski liitelykärpänen. Katrille piti soittaa illalla ja hehkuttaa. Tuntui oikeasti tosi hyvältä liidellä. Vedettiin täysillä ja tarksti. I liked it. Dovilekaan ei tylsistynyt kamalasti, kun Riikka oli mukana. Kerrassaan hauskaa.


Tänään tokosta melkein vapaapäivä eli paikkailtiin vain eilistä luoksetuloa ja kaukoja ruoka-ajalla.

  • Kaukot

Aamulla pari toistoa s-m-vaihtoa palkaten Taavin etujalkojen väliin maassa. Ihan ok. Viimeisestä ruokakupille. Saman tein iltaruualla ulkona. Nyt toistoja enemmän: läheltä ja kaukaa. Mielestäni sujui ihan hyvin, vaikka alussa pikkaisen eteni. Hmm.. Treeniä tähän joka tapauksessa. Vire oli hyvä.

  • Luoksetulon pysäytys

Kentällä agitreenien päätteeksi samassa paikassa kuin eilen pysäri. Ensin läpijuoksu. Takapalkkana Pampula, minulla pehmopallo. Taavilla juuri sopiva vauhti luoksetuloon, ei jänis. Seuraavalla toistolla pysähdys. Eipä tuo ollut luksusta, mutta pysähtyi. Vapautus suoraan taakse.


Huomenna tokokurssi ja suunnittelemani palkkaamattomuustreeni. Pakko on yrittää.

Tunnisteet: ,