View RSS feed

Kulttuurinen päevä
15 heinäkuuta 2007

Weekentti on ohi. Tänään vietettiinkin päivä lähinnä Elämäjärven kulttuuripäevän merkeissä. Aamulla tosin treenattiin seuraamista. Taavi edelleen vähän uninen, mutta oli nyt sentään paremmassa vireessä Kong-ratkomisen ja aktivointipallon ansiosta. Treenasin naksulla (jumitti) käännöstä. Yritin vahvistaa takaosan käyttöä kosketuskeppiä apuna käyttäen, mutta ei oikein onnistunut. Seuraamista otin illemmalla pellolla kulttuuripäevän parkkisella. Olimme menossa lenkille. Pellolla paljon autoja, pari immeistä, Dovsku, Taavi ja minä. Seuraamisessa palkkailin lähdöstä, suorasta ja käännöksestä oikeaan. Nämä omina osinaan. Seuraaminen huonoon pohjaan nähden ihan ok. Pihassa vielä lenkin jälkeen patukalla leikkimisen päätteeksi seuraamista - upeaa työtä. Näköjään pitää saada patukalla tai naminheitolla lisävirettä hommaan, näyttää paremmalle. Naksu ja vaihteleva palkkaus ovat myös avainsanoja. Eiköhän se tästä - joskus.

Aamuruualla T teki parhaan metallinoudon pitkästä aikaa! Matkaa yli 10 m, kapulan kerhon esine ja palkaksi ruokakupille + aktivointipalloille. Aivan upeaa työtä ulkona. Josko tällainen joskus kentälläkin.

Kaukoja tehtiin pellolla s-m-s palkiten pallolle. Lisäksi lenkillä leikkien parit vaihdot. Sama homma stopeissa (stå ja maahan). Nämä lähinnä ruututreeniä.

Huomenna tokokurssilla seuraamista hauskutellen (naksua, lelupalkkaa, namia, vaihtelevuutta...) ja vähän palkkaamattomuutta. Seuraamisessa nyt vain paljon yllätyspalkkaa.

Tunnisteet: