View RSS feed

Kapuloiiitaa.
02 heinäkuuta 2007

Uusi työviikko pyörähti taas käyntiin. Olikin mukavan kiireinen päivä. ;) Töiden jälkeen tehtiin iskän kanssa vaivaiset 600 tunnarikapulaa, oli kieltämättä melkoinen urakka. Yksikään kapuloista ei tosin tule omaan käyttööni, kun niissähän on minun hajuani lähes jokaisessa.

Kotona olimme vasta puoli seitsemän maissa. Lenkille lähdin vasta ennen puolta kahdeksaa. Niitylle päin piti suunnata, mutta itikat yllättivät. Käveltiin sitten tietä pitkin. Iskän piti tulla meitä pyörällä vastaan. Isukki olikin epähuomiossa ajellut kentälle. Hän oli ollut puoliunessa, kun sanoin, että suuntaamme niitylle. Nooh, joka tapauksessa kävelimme vielä koulun kentälle treenailemaan. Iskä haki kiltisti kotona 3 x 4 ruutumerkkiä.

Vielä ennen nukkumaanmenoa järjestivät Juuso ja Taavi yllärin. Ilmeisesti pojat lähtivät jokin elukan jälkeen ts. Juuso lähti jonkin perään ja T "saalistamaan" Juusoa. Lopputulos oli, että T palasi kotiin sitä tietä (pusikkoa) pitkin, jota oli lähtenytkin. Juuso tuli myöhemmin ja kujaa pitkin. Jaa, eipä tiedetä, missä kakrut kävivät. Kotiin tulivat kuitenkin.

  • Luoksetulon pysäytys

Kentällä kaksi ruutua ja luoksarimerkit kentän laidalla. Merkkeinä keltaiset pikkusangot ja taas piiitkä matka. Taavilla nopea aloitusmaahanmeno, takapalkka farkkulelu. T tuli kutsuessa sopivalla vauhdilla ja pysähdys oli jees. Hyvä! Vapautus taakse ja leikkiä. Iskä kuvasi oikealla puolella.

  • Ruutu

Luoksetulomerkit oikealla kauempana, välissä vihreistä sangoista tehty ruutu ja suoraan edessä n. 30 m matkan päässä oranssiruutu. T klokkasi kysymyksellä vihreän ruudun ja sinnehän se menikin. Tästä pysähdys, maahanmeno ja koko ruudunloppuosa. Palkkasin siis, koska T teki oikein - katsoi oikeaan suuntaan ja meni sinne. Minun mokani. Toisella kerralla kävi sama ohraleipä. Tein sitten niin, että vein oranssiin ruutuun farkkulelun. Taas kysymys - nyt T katsoi oranssia ruutua. Lähetys sivulta ja kehu, kun haki lelun. Vielä yksi toisto ilman ruudussa olevaa lelua. Nyt upeasti oikeaan kohtaan ruutua ja palkaksi lelua. Hyvä! Huom! Treeneissä ei ollut käytössä alustaa (vyölaukussa ei ollutkaan). Jatkossa pitää kiinnittää huomiota siihen keskelle menemiseen tai ainakin Taavin pitäisi hakeutua aavistuksen verran taaksepäin. Muuten oikein hyvät toistot. Leikit lopussa olivat hauskat, jei.

  • Seuraaminen

Ruututreenien päätteeksi T sai lepotauon. Sitten otimme loppuun paikallasiirtymisiä. Olin taas superrauhallinen, en puhunut mitään, vain siirryin. Pikkaisen äänteli oikeassa käännöksessä ja peruutuksessa, mutta jotenkin tuntui, että rauhoittui parempaan mielentilaan loppua kohden. Reippaasti teki, tuhina vain väheni. Muuten hyvä tekniikka ja kaikki jees. Palkkasin silittelemällä ja kehumalla raaauhallisesti. Naminkin T sai "rauhallisesti". Sitten käveltiin kentältä kontaktissa pois ja kentän ulkopuolella vielä "jättebra"-kehut.


Muuta mainittavaa

Taavi oli ihanan innokas, vaikka oli kuuma ja lenkkiäkin takana. Kontakti oli upeaa, ei missään vaiheessa yhtään "katson jalkaa"-seuraamista. Olin tooosi tyytyväinen. Hyvä! Omakin fiilis oli toosi hyvä.

Tunnisteet:

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

Heippahei ja kiitos kommentista! Tunnari on kyllä aikamoinen liike, mutta eiköhän me se saada kuntoon... kun vaan maltan edetä tarpeeksi rauhallisesti :) Mulla on sulle vastausmaili työn alla, kunhan löydän vaan sopivan välin kirjoittaa sen :)

10:07 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin