View RSS feed

Ei sittenkään pohjalla
22 heinäkuuta 2007

Häiriöherkkis hauvani osoitti tänään olevansa järkevä toko-otus, eikä lainkaan mikään tolppa. ;)

Aamulla nukuimme pitkään. Olisi nukuttu vielä varmaan tunti, jos armas Nokia ei olisi alkanut soida. Kaipa se oli jo aika herätäkin. Päivällä käväistiin lenkillä niityllä. Hassunhauskaa oli käydä kahdestaan kakrun kanssa lenkkeilemässä. Loppupäivä meni koneella ja treenien parissa.


Tokot lenkillä

Pelkkiä kaukojuttuja piitkältä matkalta palkkailen parista vaihdosta namilla (takana). Hyvä! Kontaktivahvistusten kautta oikeaa käännöstä, palkaten tästä heti. Oikein makiaa.

Agilitykentällä ennen tokokurssia

Maagiset palkkaamattomuustreenit ennen tokokurssia. Liikkuria ei ollut, mutta muuten yritin tehdän mahdollisimman kokeenomaisesti. Häiriöinä kentällä vain Eve & Tähkä.

  • 1. Luoksetulon pysäytys

Agipuomin vieressä. Merkkejä ei nyt ollut, mutta muuten tein koesuorituksen. Kerrassaan upeat stopit. Hmm.. Oli vähän "ää-öö"-olo, kun meni niin hienosti. Palkaksi jeessit ja kehut.

  • 2. Ruutu

Ensimmäisellä ohjautui liian reunaan oranssia ruutua, joka oli agiesteiden keskellä. Kutsuin aika nopeasti pois ja tein uuden kokonaisena. Nyt oli hyvä! Palkaksi jeessiä. Huom! Jo edellinen siirtymä oli hyvä, seuraava myös.

  • 3. Kaukot

Pelkkä m-s-i-m, joka tosin täysin puhdas. Sivulta vapautus ja palkka. Hienoa!

  • 4. Liikkeestä istuminen

Upia. Siirtymät edelleen ok ja tässäkin hyvä kontakti. Ei ongelmia.

  • 5. Seuraaminen

Pelkkä suora ja oikea käännös, jonka jälkeen pian lennosta palkka. Seuraamisesta yritän taukoilla, joten vain tällainen. Todella hieno oli - ei katsonut jalakaa.

  • 6. Tunnari

Tähkä edessä viistosti vasemalla. Eipä haitannut häiriöt, vaan T teki upean tunnarin noin 10 metrin etäisyydeltä. Kapulat olivat vähän epämääräisessä ympyrässä, kun itse laitoin. Tein muuten myös aloituskääntymisen, joka oli ok.

  • 7. Hyppynouto

Hyppynouto tehtiin tunnarikapulalla, kun puinen unohtui kotiin. Hieno oli!

  • 8. Metalliesine

Vanhalla metallilla noin 10 metrin päästä suoraan Tähkään päin. Reipas lähtö. Kerran katsoi Tähkää ennen nostamista, mutta toi ihan reippaasti. Palkaksi rewardseja ja makkaraa. Superpoika!


Summa summarum
  • Taavi keskittyi hyvin.
  • "Valmis"-sanat joka liikettä ennen - hyvä.
  • Siirtymät hienoja --> kehuja.
  • Yksi pyöräytys, muuten vain suullisia kehuja muiden kuin 3. liikkeiden välillä.
  • Tällaisia lisää!

Tokokurssilla teimme vielä stoppeja putkilla ja pallon kanssa mallina. Lisäksi yksi liikkeestä seisominen. Huom! Palkkaamattomuustreenien jälkeen tein vielä ruudun alustan kera (alusta takana), luoksetulon pysäytyksen takapalkalla (hyvä!) ja kaukoja leikkien (takapalkkana lelu). Todella hyvä fiilis jäi kaikesta ja uusi treeniliivikin toimii!

Agilitya

Tein paria aitasarjaa ja otin putken jälkeen puomin testinä. Molemmilta puolilta meni hyvin, ja T odotti nätisti. Nyt palkat minulta odottamisesta. Aidoilla kuunteli hyvin, ei ongelmia. Loppuun aidat ja keinu, jonka kontaktilla odotti myös hyvin. Kivvaa.

Tunnisteet: ,

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

Hmm, tulkos se mun edellinen maili ollenkaan perille kun ei ole vastausta kuulunut?

No kuitenkin, hienoa treeniä teillä. Mä en ole nyt ehtinyt (= jaksanut, viitsinyt) tekemään kerrallaan kun aina muutamia tokoliikkeitä, vaikka pitäisi kyllä jossakin välissä tarkastaa että miltä kokonaisuus näyttää. Edelleen ollaan huuli pyöreänä ruudun ja kaukojen kanssa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa kuitenkin.

- Katri & Vim

2:57 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin