View RSS feed

Tokoa, näytelmää ja sade
10 kesäkuuta 2007

Jaksaisikohan vieläkään kirjoittaa kunnolla Norjan matkasta. Nooh, tuskinpa se niin tärkeä reissu oli, kun ei ollut Taavikaan mukana. Äidille vain iso kiitos pojan hyvästä hoidosta: kunnon pyörälenkkeilyä, kallis (;)) hyttyspanta, luita ja hellimistä. Palattakoon nyt tämänpäivän tapahtumiin - kerrataan Norja kenties myöhemmin. Tein muuten itselleni oman blogin, joten sinne ehkä sitten jutut Norjasta. Ihan simppeli blogi on luvassa - ei mitään erityistä leiskaa.

Taavin kanssa nukuimme tänään puoli kymmeneen. Taavi nukkui kanssani ihan rauhassa - ei ollut kiire mihinkään kummallakaan. Olipas superia. Piti herätä aikaisemmin, mutta ei jaksanut millään nousta. Joskus yhdeltätoista lähdettiin kunnon lenkille. Leikittiin Norjasta ostetulla värikkäällä vetolelulla saalisleikkiä ja piilotin kaksi kertaa esineen metsään. Taavi jaksoi etsiä tosi hyvin, kun en mennyt auttamaan, vaikka aluksi minun apuani olikin vailla. Kivaa oli! Lenkin jälkeen mentiin Paulalle viemään tälle näytelmälippua. Pitihän sitä jäädä kahveelle ja mäykkyjen pusuteltavaksi. Timi & Tee leikkivät Paulan takapihalla jänisleikkiä, vaikka aluksi T pikkaisen huusikin - mokoma. Paula otti minusta, Reetusta, Jätkästä ja Mandista pari hassua kuvaa. Yhdessä kuvassa Jätkän kieli näyttää tajuttoman pitkälle. Paula oli taas aivan ihana ja antoi Taavilla kaksi isoa naudan rustoluuta. Laitoin luut pakastimeen. Saimme myös pienen possunnahkatikun, mutta eihän herra T sitä "voinut" syödä. On tuo pikkuotus nirso.

Iltapäivällä menimme Paulan, iskän ja mummin kanssa katsomaan Elämäjärven näytelmäpiirin esitystä "Naisten kylä ja konsultti Jäynämaa". Älyttömän hassu näytelmä oli. Miettikää, äitini on näyttelijä. Tuntui hassulta nähdä oma pullantuoksuinen mammuska taidemaalari-Birgittana. Muutenkin näytelmässä oli tutut ihmiset areenalla. Ohjaajakin oli tuttu - Miia nimittäin. Saipahan nauraa oikein kunnolla. Hauskoja kuviakin tuli räpsittyä.

Illalla lähdin pitämään tokokurssia. Sateesta huolimatta paikalle olivat tulleet Eve & Tähkä sekä uusi tulokas Marianne & Sulo-seropi, joka oli aivan ihana tapaus. Oli todella kivat treenit! Tähkä ja Sulo ovat ihania. Taavi oli rauhallinen kuin mikä. T odotteli ensin A-esteen alla istuallaan, mutta tuli sitten näyttämään ALO-seuraamista (minulta huono lähtö, Taavilla katsoi jalkaani - huonoa), liikkeestä maahanmenon ja ALO-luoksetulon. Taavi istui rauhallisesti Tähkän ja Sulon treenatessa. Jo on ihana koira - jei. Lopuksi treenattiin Even & Tähkän jääneessä hetkeksi häiriöksi. Sadekin loppui sopivasti treenien kuluessa.

  • Metalliesine

Aamuruualla uudella esineellä nouto ja vapautus ruokakupille. Iltaruualla kerhon kapulalla (pehmustettu) yksi nouto ja vapautus ruokakupille. Illalla ennen luun antamista kaksi noutoa pehmolla (vapautus toisesta luulle). Testailin myös vanhaa (ei noussut kuin hetkeksi, ei nostanut sitten enää) ja uudenkin noutamisen lopetti lopulta. T oli jotenkin "löysä". Pakko jatkaa vaan ruoka-aikatreeniä positiivisen vaikutelman aikaansaamiseksi.

  • Kauko-ohjaus

Takapalkalla ensimmäinen treeni illalla kentällä lähellä Tähkää. Etäisyyttä pari metriä. Vaihdot hienoja, maahanmenosta taakse. Käytin vain käsimerkkejä. Toinen treeni eri kohdassa, vapautus istumisesta taakse. Jälleen hieno! Upea varmuus ja keskittyminen. Mistäköhän nyt tuuli? Olin kamalan tyytyväinen!

  • Seuraaminen

Kentällä ja lenkillä pysähdyksiä. Välillä nopeampia perusasentoistumisia ja välillä hitaampia. Vahvisteita nopeista. Kentällä tehdyssä ALO-malliseuraamisessa katsoi jalkaa, mutta muissa pätkissä hyvä kontakti ylös. Palkkaa liikkeestä myös kontaktista.

  • Ruutu

Tähkä oli häiriönä. Mehukanisterit merkkeinä, alusta keskellä peitettynä ja ruutu agiesteiden joukossa. Taavipa meni hienosti ruutuun. Palkaksi Hippo (heitto). Toinen toisto pysäytyksellä - ok. Viimeinen suorana ja heitto jälleen palkaksi. Hyvä!

  • Luoksetulon pysäytys

Takapalkkana oli Hippo, hyvä aloitusmaahanmeno ja seisomispysähdys. T hidasteli seisomisen jälkeen ja juoksi pää maata kohti (maahan tippunut nameja, kun otettiin kurssilaisten treenipaikalla). Kun vaihtoi laukalle, pysäytin maahan ja vapautin taakse. Meni etsimään lisää nameja! Palasin lähtöpaikalle ja otin seuraavan läpijuoksuna. Nyt oli tosi hyvä vauhti. Tähän lopetettiin.

Tunnisteet: