View RSS feed

Taavi piristyy ;)
18 kesäkuuta 2007

Ihanaa - Tee on jo paljon pirteämpi. Iltalenkillä poitsu kirmaili iloisesti, tarjosi paljon kontaktia, etsi piilottamaani käpyä ja oli muutenkin oikein energinen oma itsensä. Tuntui tosi kivalta. ;)

Tänään alkoivat sitten kesätyöt. Ihan mukavasti meni ensimmäinen päivä: tuli mm. kopioitua paljon esitteitä ja tehtyä laskuja, Illalla sitten lenkkeilimme Taavin kanssa sekä treenailimme lenkin lomassa. Luoksetuloja harjoittelimme myös esim. Taavin lähtiessä automme (äiti ajoi) perään kujalla luvan kanssa. Kutsuinkin sen yhtäkkiä takaisin - tuli heti. Saalisleikkikin sujui hienosti lenkillä: annoin Taavin voittaa monta kertaa. Jopas piristi reipas lenkki! Treeneistä hiukan tarkemmin omissa kohdissaan. En olisi treenannut näinkään paljon, jos T ei olisi ollut niin reipas. Taavilla siis loppui tänään antibioottikuuri (aamulla annoin 1 tabletin).

  • Metalliesine

Aamuruualla pihalla kerhon metallin noutaminen ja vapautus syömään. Iltaruualla niin ikään ulkona nouto. Heitin vanhan metallin ja kerhon metallin, riitti että haki jommankumman - toi vanhan. Palkaksi syömään. Hyvä! Palautukset olivat jopa reippaita, vaikka edelleenkään ei tuo laukalla. En vaadikaan sitä tässä vaiheessa.

  • Seuraamista kontaktivahvistusten kautta

Lenkillä taas seuraamista pysähdyksineen. Oikeastaan vain yksi hidas perusasento normiseuraamisessa, mutta paikallasiirtymisissä olikin taas enemmän hitaita. T ei tällä kertaa kuumunut paikallasiirtymisissä (tein oikeaan ja vasempaan käännökset). Palkitsin antamalla namin maasta:rauhoittaa. Ainoa moite oli se hidas istuminen, joten käytin sitten "istu"-käskyä - toimi ok.

  • Luoksetulon pysähdys

4-tien jälkeen piiitkältä matkalta luoksetulo. Takapalkkana Norjan tuliainen (mikäköhän tälle nimeksi?) ja aloitusasennoksi tietysti maahan. Maahanmeno oli napakka takapalkankin kanssa, joten palkkasin sen namilla ja kehulla. Seisomispysähdyksestä vapautin taakse. Pysähdys oli matkaan suhteutettuna kohtalainen, vaikka kyllä se luoksetulo oli taas yhtä kirmaamista. Taakse vapauttamisen jälkeen leikkiä Pampulalla (uusi nimi vetolelulle).

Jatkoimme hiukan matkaa ja tein sitten vielä toisen toiston pysäriä vähän lyhyemmältä matkalta. Nyt oli napakampi pysähdys, mutta ei mikään täydellinen. Vapautus taakse Pampulan luo ja leikkiä.

Tulomatkalla pysäytin Taavin "stå"-käskyllä edessäni ihan extempore. Palkaksi kehut + nami.

  • Kauko-ohjaus

Päivän yllättävä liike! Kotiinpäin kävellessämme pysähdyin tekemään kaukotreenit. Ei ollut namikuppia mukana, joten tein namialustan nenäliinapaketista. T sivulla, takapalkan vienti, T maahan (nopea sfinksi --> kehu) ja kauas (vau). Taavi teki useita vaihtoja peräkkäin, vapautus seisomisesta taakse. Ainoa ongelma oli, ettei noussut istumaan (?!) maasta ensimmäisellä käskyllä. Tein toisen samantyyppisen sarjan hiukan paikkaa vaihtaen. Taas sama juttu m-i-vaihdossa. Kakkoskäskyllä nousi --> vapautus taakse. Tein sitten läheltä yhden istumisen ja vapautin heti taakse. Tähän lopetettiin kaukotreeni. Meni ihan jättehyvin! Hyvä Tee!

Myöhemmin lenkillä käskin Taavin extempore maahan (upea sfinksi) ja siitä istumaan. Palkkasin jeellä. Sama juttu toisen kerran ja palkaksi vihellys + nami. Todella napakat istumiset - etäisyyttä ei kyllä ollut paljon (pari metriä?). Hyvä!

Tunnisteet: