View RSS feed

Piristävä iltalenkki
15 kesäkuuta 2007

Kaatosadetta aamulla. Heräsimme Taavin kanssa sateenropinaan. Aamu-ulkoilut hoidettiinkin hyvin kosteissa olosuhteissa - huh. ;) Piha lainehti vettä ja lisää tuli iltapäivään saakka. Taavi oli väsynyt koko päivän. Kuumemittari näytti aamulla 38,3 astetta, mutta kyllä Teelle uni maittoi. Näinollen lepoa koko päivä ja minäkin lepäilin - tosin tein jotain hyvin ihmeellistä. Uskokaa tai älkää - Taavin sivujen ulkoasun tekeminen on alkanut. En lupaile mitään julkaisuaikataulua, koska leiska ei ole edes vielä piirretty valmiiksi. Projekti on kuitenkin alkanut, joten T saa sivunsa ennemmin tai myöhemmin. Toivotaan, että intoa piisaa.

Päivän löysäilyn jälkeen lähdimme illalla puoli kahdeksan maissa Riikan kanssa lenkkeilemään. Taavi piristyi älyttömästi! Pitihän sitä vikitellä Riikkaa oikein kunnolla, pyöriä jaloissani kontaktia ja seuraamista tarjoten. Leikimme vetolelullakin parit saalisleikit, ja Taavi oli aivan oma itsensä. Tuntui todella hienolta! ;) Otimme Riikan kanssa paaaljon kuvia, jotka näette sitten Taavin uusilla sivuilla. Kiitos Riikalle seurasta ja kuvausavusta! Kotimatkalla näimme vielä Paulan, Reetun ja Timin. Taavi halusi leikkiä Timin kanssa jänisleikkiä Mäntypirtin pihalla. Ei ollut lainkaan sairas poika, vaan äidin pikkuruinen mustis. Aina oli pyörimässä jaloissa ja "ärisemässä", kun Reetu tai Timi yrittivät minua vikitellä.

Ihanaa kun Taavi alkaa piristyä! Kotiin tultuamme T jaksoi vielä vetää rundit Juuson kanssa pihamaalla. Kuumemittari näytti 38,2 astetta. Lääke on annettu ja nyt nukkumaan. Huomenna on luvassa ainakin gängilenkkeilyä.

Tunnisteet: