View RSS feed

Kuvausta, R&T ja lenkki
21 kesäkuuta 2007

Jippujee - jussiloma. Ei ole kyllä tippaakaan juhannusfiilis. Miksi ihmeessä juhlia, kun kesä on kohta ohi? T. Pessimisti. ;) En ole juhannusimmeinen, enkä varmaan ole tänäänkään vuonna sen enempää. Kotona kai sitä ollaan. Töistä pääsi myös vapaalle juhannukseksi - yllätys, yllätys. Työt ovatkin sujuneet mainiosti. Marja & Anna-Liisa jäävät lomalle, joten jäänkin talon ainoaksi naispuoliseksi henkilöksi. Antin vitsejä, Jukan "hevipopituksia", iskän puhinaa ja Karin hauskoja puhelimeen vastaamisia saa taas kuunnella. Siis oikeasti ne ovat toosi jees. Marja sai tänään "arvostella" Taavin uutta leiskaa (sitä piirrosta), ja hän tykkäsi. Sain jopa kehut - jei. Jospa siitä joskus tulisi itsellekin mieluinen. Pitää vielä vaihtaa yksi kuva ja tehdä yksi lisäys yms. Huoh.

Töiden jälkeen vähän rentoutumista, kunhan koirat oli hoidettu. Ennen seitsemää lähdettiin lenkille Riikan & Touhon kanssa. Vau, Touholla oli todella pörröinen turkki uimisen ansiosta (vai onko se Riikka takia?). ;) T suhtautui Taavin rennommin kuin ennen kastraatiota. Ennen ei Touholla ollut asiaa Taavin takapuoleen, mutta eipä poika nyt ollut moksiksikaan. Mamma & namit olivat paljon kovempi juttu eli minun luokseni ei ollut oikeastaan asiaa. Kyllähän sitä sitten oltiin enkeleitä, kun Tohvi oli kauempana. Touho ei tajunnut aluksi Taavin jänisleikkiä (ei sitä tajua oikein kukaan;) ), mutta poitsut kirmasivat välillä sata lasissa. Pellolla saimmekin Riikan kanssa nauraa sydämemme pohjasta - siitä Touho ja Taavi pitivät huolen. Taavi juoksenteli aropupuloikille minua polveen asti kasvaneessa heinikossa. Taavin piti varata luokseni ja Touhon luo - tai se ravasti vapaaehtoisesti väliä. En kutsunut, mutta T on kunnon kontaktikone. Riikka meni koirien kanssa kauemmaksi pellolla, ja minä kuvasin pitkällä putkella vähän kauempana. Oli todella kivaa! Lenkki sujui muutenkin hienosti. Touho kävi uimassa kuraojissa, ja lisäksi opetin Tohville paikkamakuuta palloärsykkeellä palkaten nappuloilla (söi makuullaan). Oli jees, hauskaa ja mukavaa. Taavilta taas ihanat kontaktivahvistukset. Väsymyskin on pojalta kaikonnut taivaan tuuliin - tänään mentiin kovaa, kuten eilenkin. Nyt tosn uni maittaa luun syömisen jälkeen. Söpö otus.

  • Metalliesine

Iltaruualla yksi nouto pihalla. Huom! Ruoan annoin ulkona heti vanhan metallin noutamisen jälkeen - ei edes perusasentoa. Vauhti Taavilla ok. Vähän maassa kalisutteli kapulaa suussaan, mutta muuten jees.

Jatkossa aina kupista palkka metallista. Esim. kentällä kuppi + superpalkka heti noudon (jopa vain pelkkä tuomaan lähteminen) ja vapautus syömään. Kotona ei koskaan saa viedä sisälle noudon jälkeen, jos treenaa ulkona. Koira ei osaa yhdistää metalliesinettä ja sisällemenoa, vaan ruoka on annettava heti metallin noutamisen päätteeksi. Tuija huomautti tästä - kiitos. Tällä periaatteella jatketaan. Huom! Toistoja vähemmän.

  • Kauko-ohjaus

Tänään taas hienot kaukot! Lenkillä niittytiellä tehtiin reilusta 15 metristä pitkät sarja. Riikka Taavin takana kuvaamassa, Touho Riikan takana. Kaikki vaihdot puhtaat ja peräti nopeat. Palkaksi pallonheitto. Touho lähti Riikan takaa Taavin luo ennen kuin kerkisin heittää pallon seisomisesta, mutta heitin ja Riikka sai Touhon kiinni, joten siinä mielessä ei palkkaus mennyt sekaisin.

Lenkiltä tullessamme taas kaukoja. Riikka takana Touhon kanssa. Palkkaus pallolla m-i-vaihdosta - nopea oli. Sitten leikkiä ja toisesta suunnasta (R&T minun takanani) m-s-i-s-m-sarja täysin puhtaasti. Tästä pallonheitto + leikit. Upeaa! T keskittyi hienosti, oli varma ja ihana.

  • Seuraaminen

Taas paljon kontaktivahvistuksia ja myös paikallasiirtymisiä jonkin verran. Paahpööh, naksulla en treenannut ja perusasennot olivat aivan liian hitaita paikallasiirtymisissä. Lenkillä ei äännellyt paikallaankäännöksissä, mutta "pärski", mikä lisäsi perusasentojen hitautta. Huomenna naksuvahvistuksia ja palkkaa maahan - jospa auttaa.

  • Luoksetulon pysäytys

Pihalla lenkin jälkeen teimme extempore treenin. Ensimmäinen meni päin peppua, kun T ei oikein tiennyt, mikä liike oli kyseessä. Ilmeisesti Juuso häiritsi liikaa juoksemalla ympäriinsä. Toinen toisto olikin aika löysä pysähdys. Heitin pallon palkaksi mahdollisimman taakse. Ei tuo pallo kyllä ole tähän liikkeeseen sopiva ainakaan meillä.

Tunnisteet: