View RSS feed

Karhunpoika sairastaa
14 kesäkuuta 2007

Taavi sairastaa edelleen, siis on antibioottikuurilla. Aamulla ei ollut enää kuumetta, sillä mittarit näyttivät 37,8 ja 37,9 astetta. Saatoin lähteä ihan hyvillä mielin Jyväskylään. Tulimme JKL:stä tuliaisten kera: Denta Stixejä ja pari solmuluuta. Jälleen solmuluu jäi syömättä. ;) Yritys hyvä kymmenen.

Äiti kertoi, ettei Taavi ollut päivällä enää niin uninen katseeltaan, mutta muuten kyllä uni maistui. Sairaanleima oli silmistä melkein poissa minunkin mielestäni - väsymys sen sijaan ei. Toki antibiootit väsyttävät. Teinkin kompromissin ja päätin antaa Taavin levätä koko illan myös lenkkeilyn osalta. Taavi nukkui illan, mitä nyt välillä piti heräillä joihinkin ääniin, kuten ulko-oven aukaisemiseen ja sulkemiseen. Ruokahalu Taavilla oli ok eli söi ruokansa. Illalla Taavi myös kävi keittiössä namipaloja etsimässä, kuten tavallista. Väsyneeltä T silti vaikutti.

Kuume on mitattu: mittari näytti 37,7 astetta. Turvotus kikkelissä on laskenut, eikä pistojälkikään näytä pahalle. Antibiootit aiheuttivat tänään pientä ripulointia. Toivotaan, ettei poitsun maha ole huomenna sekaisin. Nyt Taavelo nukkuu viltin päällä rauhallisena - lepo on parasta lääkettä.

Tunnisteet: