View RSS feed

Kaatosade ja pikkutreeniä
27 kesäkuuta 2007

Voihan jooseppi. Niin jäi odotettu agi-ja tokotreenit väliin, kun vettä satoi enemmän kuin laki sallii. Laiskamato jää treeneistä pois. Eihän me sokerista olla, mutta silti pyöräily kentälle kaatosadeharkkoihin ei innostanut. Katri ja Reettakaan eivät olleet tulossa, joten enpä sitten lähtenyt. Ilta meni muutenkin relaks. Minä harjoittelin (yllätys,yllätys) autokoulun teoriakokeeseen ja kirjoittelin maileja. T lepäili. Karikin kävi. T haukkui aluksi pikkaisen, mutta ei vierastanut Karia enää. Ennen on ollut kovaa vierastamista Karia kohtaan.

Ärsytti tosiaan treenien poisjäänti. En oikein osannut kunnolla levätäkään, vaikka töissä oli kiireinen päivä. Menipähän aika nopeasti. Kohta voisi mennä nukkumaan, niin ei väsyttäisi kamalasti. Omaa vikaahan uneliaisuus on.

  • Metalliesine

Treenaan tätä liikaa! Aamulla pitoa sisällä ja vapautus ruokakupille. Iltaruualla naksu + kalkkunamakkaraa, kun nosti kerhon kapulaa. Meni jopa hyvin. Varsinainen nouto ulkona ja palkka namirasiasta. Menimme takaisin sisälle, ja vahvistelin Juusolle kapulan haistamista. Taavi tuli suoraan keittiöön, otti kapulan maasta Juuson edestä ja toi minulle viereen. Palkaksi makkaraa.

Ja pitihän kaatosateessa ottaa yksi treeni. Palkaksi aika iso pala kalkkunamakkaraa, kun toi. Alussa vähän epäröi. T yllättyi makkarapalasta toosi paljon. Heh, hyvä. Treeniä pitäisi vähentää. Superpalkkaa kerran päivässä, ei enempää metallia. Pitää yrittää.

  • Kauko-ohjaus

Ulkoillessa ilman takapalkkaa iltaruuan jälkeen. I-m-i ilman käsimerkkejä oli vaikea. Sitä sitten lähempää. Illalla ennen luun antamista yritin taas vaihtoja, mutta varsinkin i-m oli Taavista vaikea. Pitää yrittää kiinnittää huomiota käskyjen painoon, jotta ne olisivat mahdollisimman samanlaiset kuin käsimerkkien kera.

Tunnisteet: