View RSS feed

Viimeinen päivä ennen töihinlähtöä.
17 kesäkuuta 2007

Jälleen kerran on pikamerkintä luvassa. Omat treenailut ovat jäässä - T on naattinuutti. Päivällä lenkillä oli aluksi pirtsakka, mutta kovin äkkiä alkoi mennä silmät luppasemaan, mikä tuntui varsin ihmeelliseltä. ;) Kontaktia tarjosi kyllä innostuneesti koko ajan, joten siinä mielessä oli "perustaavi" mukana. ;) Olimme lenkillä äiskän, Jamin ja Juuson kanssa. Välillä T peräti kirmasi J-poikien kanssa. Joka tapauksessa T oli unisempi kuin tavallisesti. Antibiootit vaikuttavat, sillä kuumetta ei tänään(kään) ollut (37,9 astetta).

Piristynyt pikkumies joutui kuitenkin ennen ilta-ja aamuruokaa noutamaan kerhon metalliesinettä. Tällä kertaa yleistämistä ulkona, koska se on ollut vaikeaa. Toisin sanoen T nouti esineen ja sai mennä syömään ruokakupilleen. Molemmilla ruokakerroilla sujui hienosti - aamulla lähti jopa ilman käskyä noutamaan. Annoin anteeksi, kun oli metallista kyse. ;)

Sivujentekoa olen jatkanut - jopa edistynyt pikkaisen. Ulkoasu alkaisi olla valmis (ennätysmäistä), mutta koodailu on edessä. Paah. Kuvankäsittelyä pääsin pakoon tokokurssille. Taavi ei päässyt mukaan. Koko päivän kai haudoin ajatusta päässäni, kunnes järki voitti. T ja J-pojat saivat purutikut ja Taavi vielä extrana Kongin.

Tokokurssilla oli kivaa. Hannele & Viski-holsku ja Miia & Iisa-gordoninsetteri olivat alusta alkaen mukana. Aluksi kontaktikävelyä ja sitten luoksetuloa leikkimielisesti leikin kautta. Viski innostui leikkimään Taavin farkkukankaisella repimislelulla, ja Iisa rakastui Taavin narupalloon. Taavi-"poloinen" ei edes tietänyt, että mamma antaa muiden lainata leluja. Pikkaisen myöhemmin Eve tuli Tähkän kanssa. E&T kerkisivät hyvin mukaan paikallamakuutreeneihin, joita harjoiteltiin ihan yksittäin. Iisalla ja Tähkällä ei nimittäin ole vielä paljon paikkatreenejä takana.

Mukaan tuli vielä uusi koirakko: Pauliina & Peppi. Pepille ja Pauliinalle sitten kotiin treeniä maahanmenoon ja sivulletuloon. Ihana koira tuo Peppi. Oli jännä kokeilla opettaa Pepille sivulletuloa - on se niin erilaista isolla koiralla.

Huomenna alkaa sitten arki työn parissa. Neljän viikon työputki on edessä, vaikka en kyllä tiedä, saanko "hyvityksenä" Norjan työmatkan vai käynkö sitten neljä viikkoa putkeen töissä. Täytyy katsoa, miten alkaa sujua. Ihan kiva lähteä (ööh... jokainen voi miettiä, olinko tosissani). ;)

Tunnisteet: