View RSS feed

Yökkö ilma
28 toukokuuta 2007

Voi möhlö, kun olikin kamala ilma tänään. Ei sitten lähdetty lenkittämään Paulan vuhveja. Huomenna on kuitenkin tarkoitus aamutuimaan suunnata niitylle, koska minulla onnekkaalla ei ole koulua. Iltapäivällä tosin on autokoulun viimeiset teoriatunnit, ja illalla koirakoulun viimeinen kerta.

Ihanaa - Taavi oli tänään jo pirteä! Aamulla meni kontaktivahvistukset oikein hyvin. Taavi oli oikein intopinkeänä. Illalla treenasimme sisällä kaukoja, yritimme opetella kerjäämistä (ei onnistunut vielä erityisen hyvin), loikoteltiin sängyllä ja tehtiin nopeita maahanmenoja ympäri taloa. Ylös kirjattakoon vain kauko-ohjaus.

  • Kauko-ohjaus

Kaksi sarjaa (perussarjat) jatkuvalla palkkauksella. 1. sarja tötterö päässä (tiedän kamalaa ;)) ja toinen ilman tötsää. Ensimmäisessä sarjassa yksi kömmähdys i-s-m-laskussa. Toinen sarja ihan puhdas. Etäisyyttä ei ollut paljoa. Tarkoitus oli vain luoda sitä positiivista ilmapiiriä tähän liikkeeseen. Olin kyllä toosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Jopa s-i oli kivan puhdas. Takapalkkaa en käyttänyt, vaan kaikki palkat edestä. Palkitsin myös väliajalla kontaktia (+ tarkkaavaisuutta). Ei ole tauko ainakaan negatiivisesti vaikuttanut.

Tunnisteet: