View RSS feed

Tehotytöt
27 toukokuuta 2007

;)

Tänään olivat tehotytöt kunnon actionissa. ;) Olimme siis Riikan kanssa lenkillä Paulan koirien kanssa. Aamu meni jälleen terveystietoa lukiessa. Ennen yhtä lähdimme sitten tosiaan lenkille Riikan kanssa. Otimme kaikki Paulan koirat mukaan yhtä aikaa. Minä talutin alkumatkan Timiä ja Reetua. Nelostien jälkeen päästimme taas Timin irti. Taavi oli samanlainen kuin eilenkin - kirmausleikit eivät kiinnostaneet. Aamupäivän se oli nukkunut, mutta energiaa ei ollut lenkkiä varten yhtään. Voihan ärripurri.

Lenkillä oli todella hauskaa. Oli ihana jutella Riikan kanssa ja kertailla eilisen näyttelykuulumisia. ;) Reetu kaivoi taas niityllä kuoppaa - ei tosin löytänyt mitään tälläkään kertaa. Jätkä sen sijaan nautti kuraojakylvystä. ;);)
Tällä kertaa emme palanneetkaan samaa kautta Paulalle kuin yleensä, vaan kävelime 4-tien vartta pitkin koululle. Tänään oli nimittäin Pihtiputaan liikuntapäivä, minkä vuoksi ala-asteella oli arvonta. Pääpalkintona on polkupyörä, joten kävimme sitten osallistumassa arvontaan. Tulihan minunkin muuten käytyä ojassa, kun vahingossa kävelin pikkaisen liian reunaan. ;)

Niin ja toipilaan kuulumisia. Illalla Taavi intoutui jyystämään tötterö päässä polvilumpiota (?). Menimme sitten vielä ulos joksikin aikaa, ja Taavi alkoi hiukan piristyä. Ööh, eihän Taavuskainen karannutkaan kuin kerran kompostikasaa tonkimaan. Joka tapauksessa treenasimme kahta tokojuttua tötteröpäässä. Taavi oli aika innokas palloa potkiessaan, joten päätin kokeilla ruutua ja pysäriä uusilla merkeillä. Palkkana oli Hippo.

Ulkona Taavi vielä jyysti polvilumpiota, ja sain napsittua pari kuvaakin.

  • Ruutu

Käytössä olivat uudet oranssit ruutumerkit. Etäisyyttä ihan reippaasti. Lähetin Taavin, ensin teki hassun kaarroksen (häiriönä sivulla pallo), mutta todella nopeasti suuntasi ruutuun. Pysäytin ja olikin upea stoppi. Palasin lähemmäs Taavia ja heitin Hipon palkaksi. Jippijee - hienosti meni tötterö piässä! ;)

  • Luoksetulon pysäytys

Oranssit tötsät merkkeinä. Nurmikolla teimme tämän, kuten ruudunkin. Seisomaan pysähtyminen oli vähän löysä, mutta maahanmeno hieno. Tästä takapalkalle (Hippo) vapautus. Huom! Aloitusmaahanmeno takapalkalla ok. Tällainen treeni tänään. Näytti piristävän Taavia ihan mukavasti, vaikka muuten on T ollutkin unikeko.


;) ;)

Tunnisteet: ,