View RSS feed

Lauantain puuhat
26 toukokuuta 2007

;)

Viikonloppu starttasi lukiolaismeiningillä. ;) Aamulla lueskelin kiltisti terveystietoa ja vähäsen ranskan sanoja. Täytyy kyllä myöntää, että kirja on aikamoista nippelitietoa - ihan oikeasti. Puolen päivän jälkeen lähdimme Taavin kanssa tuulettumaan. Menimme Paulalle ja nappasimme mukaamme Reetun ja Timin. Suuntasimme niitylle lenkkeilemään. Ilma oli kiva, vaikkakin tulomatkalla meidät yllätti sadekuuro. Minulla oli EOS mukana, joten otin kuvia aika paljon. Osa jopa onnistui. ;)

;)Taavi oli lenkillä "ylirauhallinen". Vähän poitsu aristaa takapäätään. Nulveutta oli ilmassa aamullakin, sillä Taavi nukkui sikeästi koko aamupäivän minun lukiessani. Toisaalta ihan kiva, että osaa olla rauhassa. Joka tapauksessa T ei spurttaillut kertaakaan Timin kanssa, vaan käveli minun ja Reetun kanssa kaikessa rauhassa. Onneksi tämä on väliaikaista - johtuu vain hormonien tasapainottumisesta ja tikkien kiristämisestä. Taavin jolkotellassa rauhallisesti pääsi Reetu tositoimiin. ;) Mäyrismies kaivoi kunnon kuopan. Ihan Kiinaan saakka ei päästy, mutta ainakin melkein. ;) Timi ei keskittynyt kaivamaan kuoppia, vaan juoksenteli metsissä ja tiellä. Tänään ei sakemannipoika kahlaillut ojissa kovinkaan paljon. Välillä Timpsi tuli jo "herättelemään" minua, kun jäin kauaksi aikaa kuvailemaan esim. Reetun kaivamispuuhia.

;)Timin ja Reetun kera tehdyn lenkin jälkeen käytimme vielä Mandia ja Jätkää lenkillä. Jätkä kahlaili ojissa, ja Mandi tassutteli mukana ihanan rauhallisesti. Taavi oli taas pikkaisen unikeko. Lenkiltä palattuamme kuvailin koiria Paulan pihalla. Yritin ottaa Jätkästä poseerauskuvaa, mutta valitettavasti partasuu juoksi aina luokseni. ;) Loppujen lopuksi kuitenkin sain napsaistua poseerauskuvankin - tosin vahingossa. Kuvia julkaisen netissä myöhemmin enemmän.

Ja nyt Taavi taas nukkuu. Kotona pojalla on edelleen kauluri, koska haava kiinnostaa. Eipä tuo kauluri Teetä haittaa. Niin ja sitten on mainittava lopuksi päivän uutisia. Riikan tolleri Touho (Picnic Jalo Jaguar) oli Iisalmen näyttelyssä VSP ja sai ensimmäisen sertinsä. Upeaa Riikka & Touho! Taavilta lähti pallurat, mutta Touho valloittaa senkin edestä näyttelykehiä. Eipä jää TUHO-team palkinnoitta näyttelykehissäkään. ;) Odotan innolla tämän päivän tapahtumisten kuulemista Riikalta huomenna.

;)Toinen mainitsemisen arvoinen uutinen on se, että Turussa asuva enoni Martti on
nyt koiranomistaja! Martti on juuri hakenut kotiin pienen karkeakarvaisen mäyräkoiran poikapennun. Ihanaa! Odotan innolla kuvia. Jälleen saadaan tuttavapiiriimme lisää ihania mäyriksiä. Enhän minä ennen "nakeista" tykännyt, mutta nykyään olen jopa rodun fani. ;)

;)

Vasemmalla ylhäällä: Timi Vasemmalla alempana: Jätkä Oikealla ylempänä: Reetu Oikealla alhaalla: Mandi

Tunnisteet: