View RSS feed

Torstai ja tötterökuvia
24 toukokuuta 2007

;)Provveckan började. Sanotaankohan se ihan tuolla tavalla ruotsiksi? Näyttää pöhlöltä laittaa kaksi v-kirjainta peräkkäin. Kanske. Tänään siis oli psykologian koe, joka menikin ihan mukavasti. Kai pitää purkautua (ja tuulettaa), että koe on ohi. Huomenna on sitten ruottin vuoro.

Tötterö-Taavi voi hyvin. Pääsin tulemaan kotiin puoli kahden linkillä ja vastassa olikin todella rauhallinen minimies. Äiti oli kampaajalla, joten Tee oli odotellut yksinään. J-pojat olivat eri tilassa, kun Taavi on nyt saanut lepäillä kaikessa rauhassa. Poitsu ei edes haukkunut, kun tulin kotiin. Ei tarvinnut siis odottaa rauhoittumista eli Tee sai heti rapsutukset. ;) Muutenkin poika on olltu jopa ihmeen rauhallinen. Minä olin myös väsyksissä. Iltamassa lepäilimme jonkin aikaa lattialla vierekkäin, kun ramasi niin kovasti. Myöhemmin kävimme vielä niityllä lenkkeilemässä. Jälleen oli kaksi unista liikkeellä. Mikäköhän kevätväsymys iski? Okei, oli minulla vähän "känkkäränkkääkin" ilmassa. Saahan sillä melkein aikuisellakin joskus olla känkkäränkkäpäivä. ;)


;) Lenkillä jäin pohtimaan, että kohta olisi jo hyvä aika antaa koirille punkkikarkoitteet. Nytkään emme menneet niitylle juoksemaan, mutta ylipäätään tienvarrella oli paljon heinikkoa. Räpsin Taavista muutamia kuvia (kyllä - kuvaamisinnostus alkaa löytyä), jotka laitan jälleen blogin yhteyteen. Nettikuvagalleria on harkinnassa. Sivuja en voi vielä luvata, koska en ole tehnyt niiden eteen mitään.

Huomenna on kulunut viikko Taavin leikkauksesta. Haava on parantunut hienosti
ja "tekopallien" turvotus on laskenut huomattavasti eilisestä. Soitan Katjalle aamulla ja kysyn, pitääkö tuo haavan "solmu" käydä napsaisemassa pois, kun siitä oli leikkauksen yhteydessä puhetta. Tokotreenien pariin palataan kenties viikonloppuna. En ole vielä suunnitellut. On todella "omituista" alkaa taas treenata. Oli ylipäätään outoa olla näin kauan totaalisella tauolla. ;) Lepo on kuitenkin varmasti tehnyt molemmille hyvää.

;) ;)

;)

Tunnisteet:

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi....

Hitsi kun Taavi osaa olla hienosti tötterönsä kanssa :). Hukkapalan mielestä se oli pahinta koko jutussa... Kun sille tötterön päähän iski, se ei enää liikkunt mihinkään :P. Ei vaan osannut/uskaltanut liikkua, saatika mennä maahan se päässä...

Ja kaikilla saa olla känkkäränkkäpäivä! Se on jokaisen ihmisen etuoikeus ;) Ja välillä niitä saa olla useamminkin :D

Tsemppiä koeviikkoon :)
-Iida Hämy ja Duo.

12:50 ip. 
Anonymous Anonyymi sanoi....

Meidän Adolf inhosi myös tötteröä. Kun sen laittoi sille päähän se yritti ottaa sitä pois hieromalla päätään seinään. Ulkona se ei suostunut liikkumaan se päässä, istui väin hölmö paikoillaan :D Pidimme sitä sillä mahdollisimman vähän, mutta silloin sitä piti vahtia hyvin. On taavi kyllä tosi kiltti, kun antaa olla tuon "inhottavan" tötterön päässä :)

Minäkin toivotan onnea koeviikkoon! Meillä yseillä on jo kaikki hommat tehtynä :)

1:34 ip. 

Lähetä kommentti

<< Kotiin