View RSS feed

Treeniä lenkin yhteydessä
17 huhtikuuta 2007

Blogin päivittäminen tulee kai jatkossa ainakin arkisin olemaan pelkkää treenien pohdiskelemista, mutta treeniblogiahan tämä onkin. Katsastettakoon jälleen tämän päivän tottikset.

Muuten Seinäjoen agilityreissua käsittelevä merkintä on julkaistu. Merkintä on kirjattu lauantaille (14.4.) eli löytyy alempaa.

  • Kontaktivahvistukset

Aamulla ulkoillessa ja illalla myös. Oikein kivasti T tuli sivulle seuraamaan. Sauvakävelylenkillä kirjoitin tekstaria, kun T tarjosi seuraamista. Tekstarin kirjoittaminen jäi - palkitsin Taavin. Poika oli muutenkin ihanalla tuulella ja haki kontaktia innokkaasti.

  • Metalliesine

Iltaruualla nouto keittiöstä olkkariin. T haki laukalla, palautus nopealla ravilla.

  • Maahanmeno

Aamulla haparointia asennoissa, mutta illalla kentällä ennen kaukoja onnistui oikein hyvin - jei. Mielestäni alkaa sujua pikkuhiljaa. Palkka edelleen etutassujen väliin.


Lenkillä seitsemän jälkeen poikettiin Peningin agilitykentälle. Ensiksi otettiin vähän agilityä: aitoja, keppejä ja keinuja. Taavi oli todella innokas. Poika tarjosi seuraamista - palkkasin nappuloilla. Sitten tehtiin vähän tokoa.

  • Kauko-ohjaus

Jätin Taavin maahan parin metrin päähän. Palkitsin joko nappulalla tai kehulla asennonvaihdot. Tein sekasarjaa. Taavi oli keskittynyt. Jos T käänsi päätään (haistoi tuulta), murahdin, koska vaadin täydellistä mukana olemista. Tässä asiassa ei jousteta. Ensimmäinen maahanmeno istumisesta ei ollut sfinksi - otin uudestaan. Reippaampi käsky ja käsimerkki toimivat - sfinksi tuli. Sekä i-s-m että m-s-m (maahanmenojen osalta) menivät hienosti. Olin todella tyytyväinen, vaikka ensimmäisessä i-s-vaihdossa Taavi tarjosi maahanmenoa. Oma käsimerkki oli huono. Korjasin käsimerkin, jolloin homma toimi.

  • Luoksetulon pysäytys

Kentällä otettiin myös pysäri. Taakse jätin namin. Tein kokonaisena eli sekä seisominen että maahanmeno. Molemmat pysähdykset olivat parempia kuin eilen - saavat vielä nopeutua. Takapalkalle vapautin maahanmenon jälkeen (noin 2 sek).


Kentältä lähdettiin iloisin mielin. Olimme molemmat hyvällä tuulella ja meillä oli todella mukavaa yhdessä.

Tunnisteet: