View RSS feed

Pyöräilyä ja kenttätreeniä
19 huhtikuuta 2007

Merkinnöistäni on nykyään tullut tylsiä, mutta edelleen syytän kiirettä. Tekemistä on paljon uuden jakson myötä. Jaksan kuitenkin hyvin ja mieluisalta tuntuu. Taavinkin kanssa menee hienosti - meillä on todella mukavaa yhdessä! Jotenkin olen alkanut arvostaa elämääni eri tavalla, mikä on kyllä tuonut elämään aivan uudenlaista potkua.

  • Luoksetulon pysäytys

Iltamassa ulkoillessa otettiin kujalla yksi seisomispysähdys. Jätin taakse nappulan palkaksi. Jami & Juuso olivat mukana. Nyt oli napakka pysähdys Taavilta - hyvä! Vapautin melkein heti taakse.

  • Tunnari

Lähdettiin ennen seitsemää pyöräilemään Taavin ja iskän kanssa. Ajettiin Peningin kentälle. Tehtiin tunnari j kas väärä tuli. Huom! Etäisyyttä ei ollut paljoa, Taavi keskittyi suoritukseen, mutta nappasi nopeasti väärän. T haisteli väärää tarkasti, mutta ei käynyt oikealla olevia kapuloita läpi ollenkaan. Seuraavallakin kerralla toi väärän, eikä taaskaan käynyt oikean luona. Laitoin huvikseen tuodut väärät riviin takaisin ja otin toiselta puolelta. Taas ensimmäisenä tuotu väärä - oikeaa ei haistellutkaan. Iskä otti väärän pois, ja sitten Taavi toi oikean. Posiitivista oli, ettei Taavi vaikuttanut epävarmalta, eikä höselöltäkään. Otin tunnarin alkuun perusrauhoittelut ja viimeisen toiston jälkeen kehuin ja annoin namin rauhallisesti.Epävarmaa työskentelyä tämä on, mutta katsotaan, mitä viikonlopun koulutuksessa tapahtuu. Siellähän treenataan täysin vierailla kapuloilla.

  • Seuraaminen

Otin kentällä pitkän seuraamispätkän. Miettikää - tein täyskäännöksiä ja käännöksiä molempiin suuntiin. Kävelin hyvin! Miehän uskon Taavin kontaktiin todella huonosti, mutta nyt kun oli joku katsomassa sain keskityttyä vain omaan kävelyyni. Iskä kehui Taavin kontaktia (katsoo koko ajan minua). Minun pitää vain keskittyä omaan kävelyyni - koira tekee hyvin. Kiitos iskä, kun muistutit! Tuntuipas seuraaminen hyvältä. Loppuun sitten nappulaa ja kunnon kehut. Jes!

  • Ruutu

Tein kentälle ruudun siirappipurkeista. Etäisyyttä ruutuun olin noin 25 m. Kysyin alussa ruutukysymyksen. Taavi lähti, mutta yhtäkkiä kääntyi parin metrin päästä katsomaan minua ihanasti. Poika vain katsoi innokkaana minua - ikään kuin kysyi, pitikö mennä. Otin uudelleen sivulle ja lähetin. Taavi meni rakettina ruutuun ja vihelsin heti, kun T oli ruudun keskellä. Alusta oli ruudussa. Palkitsin hytinäapinan heittämisellä. Sitten menimme ruutuun leikkimään ja loppuun vielä saalisleikkiä. Muistin loppuun silittelyt. Olin tyytyväinen! Meni niin hyvin, etten viitsinyt kokeilla pysähdyksellä. Otetaan se seuraavassa treenissä. Katsotaan, miten ruutu menee koulutuksessa. Jännittää kieltämättä vähäsen.

Tunnisteet: