View RSS feed

Pääsiäisloman loppu
09 huhtikuuta 2007

Niin se on tämäkin loma lopussa. Voin kyllä omalta osaltani todeta, että oli melkoinen loma. Kaikkea en blogiin sentään kirjoita, mutta olen tehnyt todella monta suurta juttua omassa projektissani. Ette voi uskoakaan, kuinka monta. ;) Tämäkin päivä sujui leppoisissa tunnelmissa. Aamupäivällä treenailtiin pihalla. Iskä kuvasi videolle kaukoja ja tunnarin.

Päivällä intouduin siivoamaan huoneeni. Koirat mussuttelivat puruluita sillä välin. Kun sain huoneen kuntoon, otin kuvia ulkona. Säästetään kuvat Taavin uusille, joskus ilmestyville, sivuille. Iltamassa minä tein ranskan läksyjä, ja äiti kävi Taavin kanssa lenkillä. Lähdin äitiä ja Taavia vastaan. Matkalla jäin juttelemaan Soilen kanssa. Oli kiva vaihtaa kuulumisia. Loppujen lopuksi ehdin vain kujan päähän. Äiti tuli yhtä matkaa Tainan, Vellun, Samin, Kille-mittelin ja Peku-mäyriksen kanssa. Taavi totteli äitiä hienosti sivulletulossa ennen tienylitystä. Sitten poika saikin luvan tulla luokseni. Olipas Tee iloinen. Leikittiin vähän aikaa, vahvisteltiin kontaktia häiriössä (Taina & kumppanit jäivät vielä juttelemaan). Maahanmenokin onnistui sfinksinä heti. Iskä tuli Jamin ja Juuson kanssa meidän luoksemme, joten tienvarressa oli viisi koiraa. Taavin kanssa leikittiin vielä Hytinäapinalla ja lähdettiin sitten koko poppoo kotiin. Taavia ei tarvinnut paljon rauhoitella, vaan iltarauhoitteluksi riitti vähän korvahierontaa ja silittelyä. Nyt Tee nukkuu kyljellään vieressäni.

  • Kauko-ohjaus

Treeni tehtiin noin klo 10.30 pihatiellä. Palkkana oli raaka hirvenliha edestä. Etäisyyttä Taaviin oli 1 m. Aloitusasento onnistui hienosti. Vaihtosarja oli i-s-m-s-i-m. Nauhoitimme treenin videolle. Kömmähdys tuli jälleen tutussa kohdassa. Istumisesta seisomaan käskiessäni Taavi meni maahan. Oma käsimerkki oli videolta katsottuna aika minimaalinen eli en näyttänyt ylöspäin tarpeeksi selvästi. Uudelleen otettaessa toimi. Toinen kömmähdys oli jälleen tuttu: seiso-maahan oli epätarkka. Kertasin vaikeat vaihdot, jolloin meni oikein hyvin. Seuraavalla kerralla kannattaa kiinnittää vielä huomiota asentojenvaihtotiheyteen. Nyt en odottanut kamalan kauaa vaihtojen välillä. Positiivisinta oli Taavin tarkkaavaisuus ja hyvä vire.

  • Tunnari

Kaukojen jälkeen tunnaripunnari. Etäisyyttä noin 4 m. Kapulat olivat ympyrässä. Ensimmäinen toistokerta oli nopea ja hyvä. Toisella toistokerralla oli vähän epävarmuutta eli nosteli yhtä väärää. T otti aluksi oikean, mutta kokeili vielä vääriä. Kapuloille menot olivat ok. Toisessa toistossa oli hyvä vauhti. Silittelyt tein ensimmäisellä toistokerralla aika kevyesti. Kapuloita T katsoi hyvin. Mielestäni oli kokonaisuutena ihan hyvä treeni. ;)

  • Maahanmeno

Kaukotreenin jälkeen otettiin Hytinäapinan kera maahanmenoja. Eivät sujuneet. Taavi ei tehnyt kunnollisia kuin pari. Palkitsin taakse. Tajusin, ettei takapalkka ole ihan ok. Kun otin myöhemmin päivällä pari toistoa, palkitsin namilla pojan etujalkojen väliin tai lelulla edestä. Harjoitellaan.

  • Seuraaminen

Iskä otti iltapäivällä pari kuvaa, joten tehtiin "näytösseuraamista". Oma kävely oli ihan sujuvaa. Täyskäännöksen tein liian rivakasti.

Iltaruualla peruuttamista 2 x 5. Välillä T peruutti liian nopeasti taakse. Enää ei peruuttanut sivulle, kuten eilen. Eiköhän tämä tästä vähittelen ala sujua. Pitää vain muistaa, ettei palkkaa "yliperuutuksia".

Tunnisteet: