View RSS feed

Pölyistä agilitya
08 huhtikuuta 2007

Pääsiäispäivän onnistuneet treenit ovat takana. I love that dog. Taavi on kyllä mahtava. Oma kehu haisee, mutta kai sitä joskus saa kehaista, kun on vain niin tyytyväinen pikkuhirmuun. ;) Tänään lähdettiin kuuden maissa treeneihin Pääsimme tänään agilityyn iskän kyydissä kuuden maissa illalla. Aurinko paistoi, joten hallilla olikin oikein lämmin. Hiekan pölyssä pingottiin ympäriinsä aitoja. Parit mäkelätkin tuli vahingossa tehtyä, kun en nopeassa kurvissa olisi muuten herraa saanut putkeen heitettyä. Joka tapauksessa Taavi kuunteli hyvin. Omissa putkiohjauksissani on edelleen toivomisen varaa, mutta varmasti Salmelta saan paljon vinkkejä. Odotan keskiviikon koulutusta innolla - tulee olemaan hauskaa.

Olen nyt tajunnut alkaa käyttää myös kevyttä taputusta Taavin ohjauksessa. Poika reagoi taputukseen jopa nopeammin kuin "täällä"-käskyyn tai "här"-sanaan. Tänään en itseasiassa ottanut paljon varsinaisia hallintatreenejä eli juoksutuksia aitojen välissä, vaan otin lähinnä vauhtipätkiä ja testailin niissä hallintaa. Taavi kuunteli hyvin - en keksi valittamista.

Kepeille poika irtosi yhtä hyvin kuin yleensä. Kontakteista otin täydestä vauhdista keinun ja puomin - noo probleemo. Molemmat juostiin täysillä ja hyvässä vireessä. Kuuma tuli ja vesi maistui. Seinäjoen reissusta tulee hyvä, jos oma ohjaus kulkee yhtä hyvin kuin tänään . Harmi vain, että jännitykseni pilaa kaiken. Taavi sentään tsemppaa. ;)

Tunnisteet: