View RSS feed

Palautumista viikonlopusta
23 huhtikuuta 2007

Viikonloppu oli todella rankka Taaville. Poitsu on nukkunut koko päivän, ainakin niin äiti sanoi. Iltalenkkikin jäi välistä kaatosateen vuoksi. Jotenkin ei yhtään tuntunut hyvälle viedä sadetta inhoavaa unikekoa kunnon lenkille. Liekö sitten laiskan omistajan takia koira kärsinyt, mutta näin tällä kertaa. Treeniä ei siis tehty, ruoka-aikojen metalliesineharjoittelua lukuunottamatta.

  • Metalliesine

Taavi on viisas eläin, joka osaa käyttää opportunistisesti hyväkseen omistajaansa. Kunnioittipa se minulla paljon tai vähän, haluaa se aina hyötyä. Miksi ihmeessä koira nostaisi metalliesineen ennen ruoka-aikaa, jos tietää, että ennen pitkää ohjaaja luovuttaa ja antaa ruokaa? Yleensä olen alentanut kriteeriä ja antanut koiralle palkan pienemmästä asiasta, mutta tänään olin kovis. Aamulla ei ruokaa tippunut: oma kevyt metallinen kyllä nousi. Ruokaa ei tippunut, koska Pyhäjärven kennelkerhon metalliesine ei noussut. Yritettiin kovasti. Taavi oli vähän hämillään, kun ruokaa ei tullutkaan.

Iltaruualla sama leikki. Nyt oli vain "inhokkimetalli" käytössä. Heittelin esinettä eteisessä, juoksin ympäri taloa, tarjosin vaihtoa ruokakuppiin - ei onnistunut. Näin ollen iltaruoka jäi saamatta ensimmäisellä kerralla, mutta myöhemmin illalla annoin pojalle ruuan pelkästä kontaktist.

Tunnisteet: