View RSS feed

Kontaktia ja käännöstä
05 huhtikuuta 2007

Jo on tämäkin päivä illassa. Aamulla heräsin yllättävän pirteänä, vaikka valvoinkin aika myöhään. Kahdeksalta lähdettiin Jyväskylään. Kotona olimme joskus kolmen aikoihin. Sitten suuntasin lenkille Taavelon kanssa. Tuuli aivan älyttömästi! Pelkäsin, että puut kaatuvat niskaan - huih. Selvittiin henkissä.

Iltaulkoilut menivät tuulisissa merkeissä. Onneksi kujalle ei tuuli niin ottanut. Seitsemältä lähdin Miran kyydissä Hannalle kennelkerhon kokoukseen. Marjaanan, Hannan, Miran ja Katrin kanssa pulistiin agilitykisoista. Lopussa Hanna, Mira ja Marjaana tsemppasivat minua, kun valittelin kisajännitystä. Taavi sai kehuja. Jäin vielä Hannalle muiden lähdettyä. Oli kiva jutella tokosta ja agilitysta. Kyllä jännitys joskus häviää - ainakin vähenee. Kiitos Hannalle keskityksestä! Luna-koikkeria tuli ikävä - tyttöä oli niin ihana rapsutella. ;)

Taavi on tänään ollut hyvällä tuulella. Kontaktivahvistukset ovat sujuneet. Iltapissatuksellakin tarjosi kontaktia koko ajan ja tuli ilman kutsua luokse sivulle monta kertaa. Ihana otus. Pari kertaa otin maahanmenot ulkoillessa. Ensin teki huonon kerran, mutta muisti sitten, että sfinkseistähän se palkka tuli. Lenkillä tuli irtokoira vastaan (kotipiha vieressä). Taavi ei mennyt koiran luo, kun kielsin menemästä. Koira oli kiinnostunut Taavista. Eipä hauva kuitenkaan meitä lähtenyt seurailemaan pidemmälle, vaan palasi kotipihaansa.

  • Seuraaminen

Kevyttä päivää on vietetty treenien suhteen. Aamulla tein 2 x 5 toistoa käännöstä oikealle. Taavi teki upeasti, ja minäkin olin yllättävän hyvin mukana. Treeni tehtiin huoneessani peilin edessä. Tajusin taas sen, että seuraamisen harjoittelu on jäänyt aivan liian vähälle. Jotenkin kammoan seuraamisen (käännökset liikkeessä) harjoittelua, koska olen niissä niin huono. Seuraamistreeniä täytyy suunnitella, jotta saadaan se kuntoon. Peruuttamistreeniäkään ei ole tehty aikoihin.

Tunnisteet: