View RSS feed

Alustaa, kontaktia ja hyvä fiilis
18 huhtikuuta 2007

  • Kontaktivahvistukset

Taavi on ollut tänään älyttömän ihana ja innokas. Olen palkinnut kontaktista kunnon kehuilla ja nappuloilla. Lenkillä T oli oikein reipas. Poitsu sai ennen lenkkiä "siivoilla" pihaa äidin kaverina.

  • Ruutu (alustalle pysähtyminen)

Aamuruualla otin toistoja. Taavi istui, kun käskin seisomaan "stå"-käskyllä. Otin uudestaan, mutta ei vain toiminut. Loppujen lopuksi sain pari onnistunutta suoritusta ja viimeisellä vapautin ruokakupille.

Menin iskän kyydissä kouluun (tai oikeastaan iskän työpaikalle tekemään terveystiedon itsenäistä tehtävää), joten kerkisin tehdä vielä pihalla toistoja. Pihatiellä alusta semmoisena 10 metrin päässä. Aluksi kolme toistoa stå + 2 sek --> pehmoluun heittäminen ja leikki. Viimeisellä toistolla stå + heti lelu --> loppuun saalisleikkiä. Muistin rauhoittelun. Taavi innokas ja ihana. Ei merkkiäkään istahtamisesta.

  • Tunnari

Jätin Taavin autotallille odottamaan, kun kävin tekemässä pihakäytävälle tunnarin. Treeniajankohta oli iltalenkin jälkeen. Kutsuin Taavin pihalle. Luoksetulo nosti vireen liian ylös. Ympyrämuodostelmatunnarista tulikin sitten väärä. T häselsi jo kapuloille lähtiessä - aivan liian korkea vire. Rauhoitin uudestaan sivulla, otin lyhyemmältä matkalta, ja Taavi teki hyvän suorituksen. Jatkossa ei pidä ottaa tällaisia "ensin vire ylös"-tunnareita. Varmuutta on saatava ensin. Toisesta toistosta joka tapauksessa palkitsin oikein kunnolla ja muutenkin jäi ihan hyvä mieli treenistä.

  • Maahanmenot

Olen ottanut ns. sattumatreenejä eli käskenyt maahan eri tilanteissa. Sfinksit yleistyvät koko ajan - jei.

Tunnisteet: