View RSS feed

Lepäilyä
30 maaliskuuta 2007

Tästä päivästä ei paljon olekaan kerrottavaa, sillä varsin kevyissä tunnelmissa on päivä kulunut. Päivä alkoi eiliseen tapaan lenkkeillen. Äidinkielen koe alkoi vartin yli kaksitoista, joten aamupäivä kului kivasti kotosalla. Äidinkielen tekstitaidon kokeen vastaustekstejä kirjoittelin kolmeen saakka. ;)

Ilta meni lepäillessä. Historiaa luin vähäsen. Taavelo osallistui lukuhetkeen lattialla. Poika nukkui sylissäni ja lopulta sitten yhdessä makoiltiin viitisen minuuttia. Siinäpä ne illan rauhoittelut tuli tehtyä samalla. Nyt annoin Taaville luun pureskeltavaksi - ei ole enää paljon jäljellä. Päätin antaa poitsun levätä koko illan, kun T vaikutti olevan väsynyt. Lepo tekee hyvää meille molemmille. Olen itsekin melko väsynyt.

Kisasuunnitelmiakin on - yllättäen. Hanna soitti minulle eilen ja kysyi, lähtisinkö Seinäjoelle kisaamaan huhtikuussa. Enhän minä voinut kieltäytyä, kun kisat sattuvat juuri sopivaan saumaan. Aluksi näytti, että kalenterini on sen verran täynnä toimintaa huhtikuulle, ettei startata agilityssa kertakaan. Onneksi päästään kisaamaan ja peräti kolme starttia. Oletetaan nyt, että ilmoittautumiseni meni perille. ;) Ennen kisoja saadaan vielä koulutusta Mujusen Salmelta. Pitäisi tässä käydä itsekseenkin hallilla, mutta harjoitusten suunnitteleminen on vähän jäänyt. En oikein keksi, mitä treenata. Pitänee pyytää treeniseuraksi esim. Miraa, niin saadaan kenkkuja tekniikkatreenejä. Ohjaaja haluaa hikoilla. ;)

  • Kauko-ohjaus (aloitusmaahanmeno)

Tänään ei tehty varsinaista kaukotreeniä, vaan pureuduttiin ongelmaamme eli sivu-maahan-asentoon. Klo 10.40 tehtiin 3 x 10 toistoa pihakäytävällä. Ideana siis oli käskeä T sivulta maahan ja palkita kunnon maahanmenot. Taavilal on ollut tapana mennä jopa hiukan lonkka-asentoon, mikä pilaa täydellisesti puhtaan nousun kaukoissa. Ensimmäisessä sarjassa 1. toisto oli lonkka-asento. Näin ollen onnistumisprosentti oli 90. Huom! Vahvistin suorat maahanmenot. Maahanmenojen ei tarvinnut olla täydellisiä sfinksi-asentoja. Toinen sarja meni puhtaasti. Kolmannessa sarjassa T teki 90% onnistuneesti. Viimeisessä toistossa tuli lipsahdus, mutta T korjasi itse. Minusta tuntui, että 2.sarjassa T tajusi idean hyvin, sillä se teki todella nopeita ja hyviä maahanmenoja. Itsetekemäni namit maistuivat Taavelolle hyvin ja intoa riitti. Osittain intoon ja nopeuteen vaikutti sekin, että vaihtelin paikkaan ja kutsuin eri kohdista käytävää perusasentoihin. Seuraavalla kerralla otan tavoitteeksi täydellisen sfinksin, aiankin yritetään.

Tunnisteet: