View RSS feed

Keväistä keskiviikkoa
28 maaliskuuta 2007

Jälleen yritän kirjoittaa mahdollisimman lyhyesti. Meillä olikin kevyt treenipäivä, joten treeneistä ei ole paljon kerrottavaa. Koulu alkoi kymmeneltä, ja pääsin iskän kyydissä keskustaan. Aamupäivä meni puhelimessa (;)) ja Taavelon kanssa.

Koulupäivä meni nopeasti. Satuin näkemään ruokailussa Paulan pitkästä aikaa. Olihan meillä puhuttavaa. Vapaatunnilla menin Miialle suunnittelemaan koirakoulua. Näin samalla Miian ihanan Henri-pojan sekä perheen uuden tulokkaan Iisa-gordoninsetterin. Iisa on vasta ihan vaavi. Ennen kahta Miia heitti minut takaisin koululle. Äikän tunnilla oli testin uusintaa, enkä aikonut uusia, joten pääsin aikaisemmin kotia. Kyyti löytyi tuurilla: pääsin kaverini ja hänen poikaystävänsä kyydillä Elikselle.

Ilta meni enkkua lukiessa ja lenkillä. Äidillä oli näytelmäharkat, mutta saimme iskästä lenkkiseuraa. Rauhoittelutkin on jo tehty. Enkkua en enää lue, eiköhän kaikki tarpeellinen ole muistissa. Täytynee muuten mainita, että jumppapallon päällä istuminen on aika hauskaa. Palautin tänään lainassa olleen satulatuolin ja otin korvikkeeksi jumppapallon. Alaselkä ei ole vielä tottunut, mutta kyllä tämä tekee vatsalihaksille hyvälle. Selkä pysyy suorana.

Niin treenistä vielä sen verran, että vähän tehtiin toistoja. Yhden istumisen liikkeestä otin huoneessani ennen Kongin antamista. Ulkoillessa vahvistelin kontaktia ja otin pari pyörähdystä ruoka-aikoina. Hiljaista oli jälleen - hyvä.

  • Kauko-ohjaus

Kymmenen yli yhdeksän aamulla menimme treenaamaan kaukoja pihatielle. Vuorossa oli i-s-i. Palkitsin molemmat vaihdot taakse namikupille. Onnistumisprosentit olivat 100,90 (ei istunut yhdellä toistokerralla) ja 100. Istumisissa oli vähän hitautta, muuten täydellistä. Etäisyyttä oli 1,5 m. Häiriönä oli Matti-enoni navetalla ja tienäänet. Seuraavalla kerralla on mietittävä rungon suoruutta seisomisessa. Onko maahanmeno puhtaasti tuosta asennosta ok? Taavi oli koko treenin ajan rauhallinen ja tarkka. Olen tyytyväinen treeniin. ;) Seuraavalla kerralla i-m-i. I-s-i tehdään seuraavan kerran niin, että seisomisen etäisyys on 2 m ja istumisen edelleen 1,5 m.

Tunnisteet: