View RSS feed

Pakkaspäiviä ja lepäilyä
23 helmikuuta 2007

Vihdoin tulin kirjoittamaan blogiin. Tämä viikko on yksinkertaisesti ollut niin "tylsä", ettei juurikaan ole mitään mainitsemista. ;) Pakkasta on ollut jälleen - inhottavaa. Koirien kanssa on töpötelty pääasiassa puolen tunnin lenkkejä. Eilen ja toissapäivänä kylläkin käytiin vähän pitemmällä, mutta tultiin sitten jo häntäkoipien välissä takaisin. Arvattavaksi jää, kumpi oli eniten jäässä, koira vai omistaja. ;)

Tänään olin Jyväskylässä, joten tavallaan otin varaslähdön hiihtolomaan. Lomaviikkoa en ole vielä erityisemmin suunnitellut. Yritetään ladata akkuja, vaikka ei koulu olekaan viime aikoina kovasti rasittanut. Enkun aine ja äidinkielen kirjallisuusessee pitää kuitenkin kirjoittaa lomalla.

Tokopuolella on niin ikään ollut hiljaista. Sisälläkään ei ole tehty oikein mitään kauko-ohjauksen istu-seiso-istu-vaihtoa lukuunottamatta. Taavi on saanut lepäillä ja kiusata Jamia. Poika on inissyt ärsyttävän paljon Jamin perään - ilmeisesti Taavulla on kevättä rinnassa. Lomaviikolla kuitenkin tokoillaan ahkerasti, jos vain ilmat sallivat myös ulkotreenit. Huomenna lähdetään jokatapauksessa agilitykisoihin Haukiputaalle. Paineita ei ole - hauskaa mennään pitämään. ;)

  • Kauko-ohjaus

Istu-seiso-istu: Onkohan Taavi luonnonlahjakkuus tässä vaihdossa? Käsiavun olen voinut ottaa jo pois - käskyt tuottavat toiminnon. Toistoja olen tehnyt lähinnä ruoka-aikaa ennen nappuloilla (kolme sarjaa). Tänään siirsin palkan taakse, jotta saan magneetin taakse. Äiti on tsekkaillut liikkumattomuutta. Seisomaan nouseminen onnistuu oikein hyvin. Pari toistoa tuli pienellä liikahduksella istumisessa, mutta toisaalta T korjasi hyvin. Olen todella tyytyväinen edistymiseemme - hienoa.

Tunnisteet: