View RSS feed

Jotain pientä
02 helmikuuta 2007

Perjantai - onneksi ei kolmastoista. Aamulla lähdettiin Jyväskylään isukin kanssa kuudelta. Aikaiset aamuherätykset saakoot kunniaa, hyvin jaksoin nousta. Tulin JKL:stä bussilla kotiin, joten siemailin teetä keittiönpöydän ääressä jo puoli kolmelta. Lenkiltä käytiin hyvässä säässä ja mukavaa oli. Ilta meni rauhallisesti, ainoastaan tunnari otettiin kerran. Seitsemän jälkeen oli vuorossa Taavin hierontatuokio, joka sujui oikein hyvin. ;)

  • Tunnari

Seitsemältä illalla otettiin yksi toisto. Vääriä kapuloita oli seitsemän. Kapulat olivat rivissä. Etäisyyttä kapuloihin oli vähän. Kutsuin Taavin sivulle, puhuin hetken innostavasti ja annoin käskyn. T haisteli hyvin, löysin oman nopeasti ja palautti sivulle. Nyt intoa oli sopivasti - hienoa Taavelo! Palkitsin taas vuolain kehuin ja tuplanameilla.

  • Seuraaminen

Iltaruokaa ennen sählinkiperuuttamista 3 x 5. Omat vahvistamiset vihellyksellä olivat vähän hukassa. Olisi pitänyt odottaa Taavin peruuttavan pitemmän matkaa. Kriteeri oli liian alhaalla, ihmeellistä. Seuraavalla kerralla kriteerinä on pidempi peruuttamismatka. Ajoitus on muistettava myös - toiminnon aikana!

Tunnisteet: